18.5.05

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...

Λάθη του Nicevic και νωθρότητα στο ξεκίνημα, κατάφερε στο τρίλεπτο να έχει φορτωθεί με 3 φάουλ, ο Johnson έκανε πάρτυ, όπως σε άλλα ματς ο Henjak, ο Σούλης, ο Koul ή ο Anagonye, ο Άρης πήρε το προβάδισμα από την αρχή και στη συνέχεια τρέχαμε και δε φτάναμε. Και πως να φτάσουμε αφού πέρα από τον Bailey που είχε παρά την αστοχία του, επαφή με το καλάθι και το Μπουρούση που έβγαλε μάτια έστω κι αν ήρθε από τον πάγκο όταν θυμήθηκε η τεχνική ηγεσία πως υπάρχει κι αυτός. Ο Ζήσης τα έσπασε στις βολές (όπως όλη η ομάδα), ο Lollis ήταν τραγικός στην επίθεση κι έμεινε χωρίς ρημπάουντ, ενώ ο Χατζής έμεινε στους 2 πόντους αλλά και κάτω από 20' στο παρκέ παρά το φανερό επιθετικό μας πρόβλημα.

Μ'αυτά και μ'αυτά, όλα θα κριθούν αύριο ξανά στο Αλεξάνδρειο. Τα προγνωστικά σαφέστατα και είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Είναι στο 1-1 πλέον η σειρά, παίζουν στην έδρα τους που δεν είναι άδεια όπως η δική μας και όλη η περιρέουσα ψυχολογία με τον υποβιβασμό τους στο ποδόσφαιρο λειτουργεί θετικά γι' αυτούς. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να καταφέρουμε κάτι. Ότι μπορούμε θεωρητικά, μπορούμε. Δε νομίζω όμως πως αυτή η δυνατότητα θα μετουσιωθεί σε πράξη.


Υ.Γ. Πατριαρχείο του Ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού θα είναι τελικά η ... "Αγιά Σοφιά" («Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί
τα χείλη μου» που είχε πει και ο προφητάναξ Δαβίδ). Φυσικά σαν κάθε Πατριαρχείο που σέβεται τον εαυτό του, θα έχει τον Ειρηναίο του, τον Βαβύλη του και γιατί όχι και τον Γιοσάκη του. Περιμένουμε να μάθουμε (αν και υποψιαζόμαστε) ποιοι θα αναλάβουν τους ρόλους.

Υ.Γ. (2) Φυσικά το σχέδιο προβλέπει τη στέγαση ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΩΝ των τμημάτων. Τώρα αν το μπάσκετ το διώχνουμε μαζί με το στίβο, ενώ τα υπόλοιπα θα πρέπει να στριμωχτούν ΚΑΙ για αγώνες ΚΑΙ για προπονήσεις σε ένα μικρό προπονητήριο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

1 σχόλιο:

haridimos είπε...

τι να σου πω...
Πάντως και ο Παντελεήμων ο πρώην Αττικής είναι χωρίς εργασία τελευταία ...