16.5.05

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ


Μπροστά στους γνωστούς-άγνωστους 800 που δεν περιμένουν να πάρουμε διηπειρωτικό για να έρθουν στο γήπεδο, η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το 1-0, να επεκτείνει το σερί της κόντρα στον Άρη στο 16-0 και πλέον πάει η σειρά στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να ζητάει δυο νίκες και εμείς να θέλουμε ένα ροζ φύλλο για να περάσουμε στους τέσσερις. Έχω ξαναγράψει πως οι πιθανότητες να επαναλάβουμε το περσινό break είναι ελάχιστες. Όχι τόσο για αγωνιστικά κριτήρια, αφού η ομάδα φέτος είναι σαφέστατα καλύτερη από την περσινή (βέβαια τριάρι από τον πάγκο που να κλειδώνει τον πρώτο σκόρερ τους και να βάζει και 14 πόντους όπως πέρσι στο Ιβανώφειο ο Μισιακός, στο καλύτερο ματς της καριέρας του, δεν έχουμε φέτος). Το πρόβλημα είναι κυρίως εκτός των στενών ορίων του παρκέ.

Από τη μια έχουμε το Αλεξάνδρειο, στο οποίο έχουμε να κερδίσουμε από τότε που εμείς κυνηγούσαμε πρωταθλήματα με τους Ντικούδηδες, τους Κακιούζηδες, τους Betts, τους Bilba, τους Holden και αυτοί παλεύανε για την παραμονή τους... Από την άλλη έχουμε το δεδομένο πως ο Άρης μας περιμένει στη γωνία για να μην την πατήσει όπως πέρσι.. Και τα πράγματα για μας έχουν γίνει ακόμα χειρότερα έπειτα από τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής τους ομάδας (αλλά και αυτά που έγιναν μετά τη λήξη στο Γαλάτσι). Το γήπεδο θα είναι καμίνι και δε βλέπω να τελειώνει το ματς, αν δεν χάσουμε..

Αγωνιστικά, η ομάδα έδειξε σε καλή κατάσταση το Σάββατο. Ο Bailey δείχνει ανανεωμένος τώρα που είχε σχεδόν ένα μήνα ξεκούρασης (με μόλις 2 ματς μέσα), έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και κέρδισε πόντους για την παραμονή του. Και το άθλημα το γνωρίζει, και δεν είναι μονοδιάστατη η προσφορά του, και θέαμα προσφέρει, και η δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου υπάρχει στην ΚΑΕ, αν τα 250 που του έδινε φέτος τα κάνει 300 για του χρόνου.


Υ.Γ. Απαράδεκτο θέαμα η απουσία της διοίκησης και από αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, που δημιούργησε αλγεινή εντύπωση στον κόσμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: