2.12.05

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΤΑ

Για άλλη μια φορά βραχυκυκλώσαμε στα τελευταία λεπτά και έτσι όχι μόνο ήρθε η ήττα από την Olimpija (που ήταν χωρίς νίκη στη διοργάνωση και με 10 ήττες στα 11 τελευταία επίσημα ματς), αλλά ήρθε και με μια διαφορά 9 πόντων. Που μπορεί να είναι πλασματική σε σχέση με την εικόνα του παιχνιδιού, όμως αν πάμε σε ισοβαθμία με τους Σλοβένους πλασματική ή όχι θα μετρήσει... Το ματς ίσως να χάθηκε στο χαμένο layup του Lionel Chalmers στο 26'.. Το σκορ ήταν 40-47 και θα γινόταν 40-49... Ο νεοφερμένος αμερικανός όμως δεν ευστόχησε, οι Σλοβένοι απάντησαν με ένα γρήγορο 7-0, ξαναμπήκαν στο παιχνίδι και τελικά μας πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Πήγε έτσι στράφιο η εξαιρετική επιθετική εικόνα του Taylor Coppenrath (21 πόντοι με 8/10 2π), που συνεπικουρούμενος από τους επίσης πολύ καλούς Καλαμπόκη (14π) και Παντελιάδη (11π, 2ασ, 4κλ) τράβηξαν το 'κουπί' στην επίθεση. Ο Chalmers δεν άφησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων με την εμφάνισή του (1/6 σουτ), αλλά βέβαια δεν θα ήταν και λογικό να παίξει και καλύτερα έχοντας μόνο ελάχιστα 24ωρα στην ομάδα.

Είμασταν και άτυχοι γιατί ο αγώνας στη Λιουμπλιάνα ήταν η επιστροφή του Smago Sagadin στον πάγκο των Σλοβένων, καθώς μετά το τραγικό τους ξεκίνημα σε όλες τις διοργανώσεις έφεραν πίσω εσπευσμένα τον προπονητή που ουσιαστικά δημιούργησε τη σύγχρονη Olimpija (ήταν στον πάγκο της από το 1985 μέχρι το 2002 με κάποια μικρά διαλείμματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: