5.12.05

ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ


Κάκιστη εμφάνιση για την ομάδα μας στο ΣΕΦ, που έχασε με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό. Το τελικό 97-84 είναι και ελαφρά κολακευτικό για μας, καθώς η διαφορά είχε φτάσει και τους 22 πόντους στο 37'. Ουσιαστικά οι παίκτες μας ήταν θεατές του αγώνα πάνω στο παρκέ, μετά το πρώτο εξάλεπτο όταν και προηγήθηκαν με 9-13 και μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο που μείωσαν τη διαφορά με συνεχόμενα τρίποντα.

Ο Lionel Chalmers, πηρε χρόνο συμμετοχής και ήταν ο 1ος σκόρερ της ομάδας μας με 16π. Όμως δεν μπορούμε να πούμε πως εντυπωσιαστήκαμε από την εμφάνισή του, αφού είχε και πάλι αρκετά χαμένα layup και λάθη, ενώ τους 9 πόντους τους πέτυχε με τρία κολλητά τρίποντα στην λήξη του αγώνα. Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν είναι αυτό που έλειπε από την ομάδα. Θετικοί ήταν οι Μπουρούσης, Coppenrath συνεισφέροντας αθροιστικά 29 πόντους στην επίθεση, όμως αμυντικά ταλαιπωρήθηκαν αρκετά τόσο από τον Σχορτσιανίτη όσο και από τους Αγαδάκο, Zizic. Ο Rimac κλείστηκε και δεν μπόρεσε να πάρει ελεύθερα σουτ, ο Hajaj ξεχάστηκε στον πάγκο, ο Παντελιάδης προσπαθούσε αλλά δεν έφτανε και την ίδια ώρα ο μέχρι το καλοκαίρι αρχηγός μας Νίκος Χατζής μαζί με τον Seibutis και τον Edney έκαναν ότι ήθελαν. Έτσι φάγαμε για πρώτη φορά φέτος 97 πόντους.

Η βαριά ήττα και ακόμα περισσότερο η αγωνιστική μας εικόνα 'πλήγωσαν' το γόητρο της ομάδας και το image που είχε δημιουργήσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Την Τετάρτη κόντρα στη Benetton του Νίκου Ζήση θα φανεί αν η ΑΕΚ του ΣΕΦ ήταν κάτι το μεμονωμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια: