19.12.05

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ

Μπορεί η απόδοσή μας να μην ήταν τραγική όπως με Απόλλωνα ή με τη Bamberg στο β' ημίχρονο, μπορεί ο Chalmers να μην εγκλημάτισε με τα λάθη του όπως σε προηγούμενα ματς, μπορεί οι Παντελιάδης & Hajaj να βοήθησαν σημαντικά, μπορεί ο Πελεκάνος να έκλεισε τον 1ο σκόρερ των γηπεδούχων (Κυρίτση), μπορεί ο Coppenrath να έδωσε λύσεις κάτω από τα καλάθια, αλλά ούτε και τώρα ήρθε η νίκη με συνέπεια το σερί μας να έχει φτάσει τις 5 συνεχείς ήττες εντός & εκτός συνόρων.

Δυστυχώς αποδεικνύεται πως έχουμε περιορισμένο υλικό κι έτσι οι δυνατότητές μας είναι αντίστοιχα περιορισμένες. Με την έλευση του Lionel όχι μόνο έχει μπερδευτεί (μέχρι στιγμής) η οργάνωση του παιχνιδιού μας, αλλά έχει βγει εντελώς εκτός ρυθμού ο Rimac (άποντος στον Άγιο Θωμά και με μόλις 6 πόντους μέσο όρο από την ώρα που ήρθε ο Αμερικανός) και χωρίς το περιφερειακό του σουτ έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Από την άλλη ο Καλαμπόκης δε θα μπορούσε να συνεχίσει να σκοράρει με τον δαιμονισμένο ρυθμό που έκανε στις αρχές της σεζόν κι έπεσε στα αναμενόμενα επίπεδα (κάτι παραπάνω από 5π μο στα τελευταία 5 ματς).



Αν έμπαινε το καλάθι του Καλαμπόκη στην εκπνοή, όλα θα ήταν καλύτερα. Με τα αν δε γίνεται δουλειά όμως...

Μ'αυτά και μ'αυτά είμαστε αισίως στις 4 νίκες πίσω από τον 2ο, τις 3 πίσω από τον 3ο, ενώ μας περνάνε οι Άρης, Πανελλήνιος, Μακεδονικός (των περισσότερων προβλημάτων από εμάς), είμαστε ισόβαθμοι με τον Απόλλωνα (που μας κέρδισε στο Γαλάτσι), την Ολύμπια και τον Πανιώνιο και έχουμε μόλις μια νίκη παραπάνω από τον ΠΑΟΚ που όλοι βλέπουν να παραπαίει φέτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: