11.11.07

ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Με το χειρότερο τρόπο έγινε το ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της ομάδας μας. Όχι μόνο δεν είδαμε καμιά βελτίωση στην αγωνιστική μας παρουσία, όχι μόνο δεν είδαμε αλλαγή στην νοοτροπία, αλλά κάναμε με διαφορά τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση... Πάλι καλά που στο τέλος οι κυανέρυθροι κατέβασαν ταχύτητα και αποφύγαμε το διασυρμό... 80-51 είχε φτάσει το σκορ στις αρχές της 4ης περιόδου και περιορίστηκε τελικά στο 90-71. Συνεχίσαμε έτσι τις κάκιστες εκτός έδρας εμφανίσεις : -15 από το Αιγάλεω, -16 από τον Άρη, -19 από τον Πανιώνιο. Στο πρώτο παιχνίδι εξαφανιστήκαμε στο β' ημίχρονο, στο 2ο το παλεύαμε μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου, στο τωρινό αποχωρήσαμε πρακτικά από το παρκέ στο τέλος της 1ης περιόδου... Για να είμαστε δίκαιοι, στο ματς του Αλεξάνδρειου, η ομάδα στάθηκε πολύ καλύτερα από τα άλλα δυο. Ναι μεν κι εκεί έχασε δίκαια, αλλά εκεί τουλάχιστον έπαιξε και πάλεψε όσο μπορούσε.

Ο Newley μας έκανε ότι ήθελε από την περιφέρεια βάζοντας 32 πόντους με 8/8 τρίποντα... Έτσι μετά τον Massey και τον Jaaber είχαμε τον 3ο παίκτη που παίρνει παραμάζωμα την άμυνά μας ... Ανενόχλητος σούταρε κατά το δοκούν και ο Sakota ενώ κάτω από τη ρακέτα οι Γιαννούλης και Kendall έκαναν πάρτυ... Πάλευαν κάπως ο Sy -που επανήλθε στις καλές εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου- με τον Μπάρλο, αλλά ήταν τραγικά μόνοι...

Ένα άλλο αξιοπερίεργο, είναι η εμμονή μας στα σουτ τριών πόντων, όταν τα ποσοστά μας είναι τραγικά (18/65, δηλαδή μόλις 27%). Αν ήταν να παίζουμε με τρίποντα, ας κρατούσαμε τον Πρόδρομο Νικολαϊδη... Τρελλά ποσοστά ευστοχίας δεν έχει, αλλά και με το 35% του, σαφέστατα καλύτερα θα είμασταν.

Kαι κάτι ακόμα :
2007/08: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. 90-71
2006/07: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. 93-71
2005/06: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. 89-75
Το Ελληνικό έχει γίνει πιο απόρθητη έδρα για μας από το κλειστό της Αρτάκης...


Ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να πήρε πάνω του την ήττα και την έκταση της διαφοράς, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάποια πράγματα... Όταν τα σπας από τα 6μ25 δεν είναι φυσιολογικό να μένει στον πάγκο ο Χατζής (7'47") και να μένει μέσα ο Τσάμης (19'27")που ήταν άποντος και είχε 0/4 τρίποντα... Όταν σου κάνουν πάρτυ κάτω από τη ρακέτα, δεν είναι φυσιολογικό να μένει ο Pavic με τον Σίμτσακ με τις φόρμες. Και όταν ο Newley με τον Sakota κάνουν πάρτυ, δεν είναι φυσιολογικό να μένει καθηλωμένος στον πάγκο (2'49" έπαιξε) ο Ταπούτος.

Υ.Γ. Ο Δημήτρης Δρόσος το απόγευμα δήλωσε στην ΕΤ1 πως αν δε γεμίζει το γήπεδο θα σπάσει κάτι μέσα του... Σωστό αυτό, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν είναι δυνατό να προσελκυθεί κόσμος που περιμένει πρώτα να δει για να ξεκουβαληθεί... Και με τα επικοινωνιακά αυτογκολ έχει ξενερώσει... Μερικά από αυτά :
- θα έρθει παίκτης κράχτης (ακόμα τον περιμένουμε)
- τον Ιούλιο ανακοινώσεις για τα διαρκείας, τον Οκτώβριο διαφημίσεις..
- αλλαγή προπονητή με το καλημέρα
- θα έρθει προπονητής όνομα ή θα μείνει ο Πρίφτης, με τη γνωστή κατάληξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: