26.11.07

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την αστυνομική διεύθυνση Κυψέλης αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε (μέσα ή έξω) στο κλειστό του Πανελλήνιου το Σάββατο. Μια που το επίσημο site δεν λειτουργεί ακόμα καθώς παραμένει 'under construction' ας τη βάλω κι εδώ (το πήρα από basketblog.gr) :

"H διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυψέλης, υπεύθυνο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Πανελλήνιος - ΑΕΚ για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε και που είχε ως αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί δυσάρεστη κατάσταση εντός και εκτός του κλειστού γυμναστηρίου. Η συνεργασία που είχε με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων που θα ζημίωναν τον χώρο του μπάσκετ, ήταν παραδειγματική και διαπνεόταν από ειλικρίνεια, ευγένεια και ήθος.
Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, τόσο αυτούς που ανέμεναν καρτερικά έξω από το κλειστό του Πανελληνίου ώστε να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο του αγώνα και τελικά δεν μπόρεσαν να τον παρακολουθήσουν, όσο και αυτούς που παραβρέθηκαν στην αναμέτρηση, για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν. Θα θέλαμε για άλλη μία φορά να εκφράσουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια που καταβάλλει σε όλους τους τομείς η διοίκηση και συνάμα να τους ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστανται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, η οποία σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ευελπιστούμε ότι οι αδυναμίες και οι ελλείψεις που παρατηρούνται στο ελληνικό πρωτάθλημα θα εξαλειφθούν με σύμπνοια και με συλλογική δουλειά από τους αρμόδιους φορείς του μπάσκετ".


Αύριο η ομάδα μας δίνει την κρίσιμη ρεβάνς στο Cholet που θα καθορίσει αν η ευρωπαϊκή μας πορεία θα τελειώσει ή θα συνεχιστεί. Για όσους θέλουν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα να σημειώσω πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι από 9 μέχρι 21 ευρώ (+1 αν αγοραστούν από τα γκισέ αύριο). Και συγκεκριμένα, ανά εξέδρα, Niveau 1 - 21 €, Niveau 2- 17 €, Niveau 3- 12 €, Niveau 4 - 9 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια: