21.4.08

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ



Η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε.Κ. κατέκτησε το πρωτάθλημα 2007/08 μέσα στα γήπεδα. Στα χαρτιά και τα δικαστήρια το πήρε ο διορισμένος τεσσαροεισπράκτορας.
Οι αντικειμενικές (λέμε τώρα) εφημερίδες ξεβρακώθηκαν με την υπόθεση Βάλνερ-CAS και επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ οσφυοκαμψίας για να γλύψουν τον Σώκρατες, μπας και τσιμπήσουν κάνα ψωροκόμματο..
ΙΔΟΥ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ΕΞΕΔΡΑ νομιζω κρατησε καλυτερη σταση

haridimos είπε...

Με 8 σελίδες αφιέρωμα στον 'ΘΡΥΛΟ' στον οποίο αφιέρωσε και το σαλόνι της ;
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
Ας έβαζε 8 σελίδες αφιέρωμα και στην ομάδα που ήταν ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Ανώνυμος είπε...

απο πλευρας πρωτοσελιδων εννοω

Ντεμης είπε...

Κάποτε έπαιρνα καμμιά φορά το Goal, την περσινή χρονιά είχε και δυο-τρία κίτρινα πρωτοσέλιδα, ποτέ πια μετά τα φετινά τους! Εμένα πάλι με ξάφνιασε το Δευτεριάτικο πρωτοσέλιδο τής Derby: "Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ. Μπράβο στους Κιτρινόμαυρους που έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος του Πρωταθλήματος....". Δεν το περίμενα! Για κοίτα ο Γκότζος!
Χειρότερη όλων των εφημερίδων πάντων ήταν και πάλι η δημόσια τηλεοπτική "Α(θ)λητική Κυριακή". Τι να πεις....

haridimos είπε...

Καλά η Αθλητική Κυριακή έχει ξεβρακωθεί τελείως κι έχει ξεφτιλίσει και την 40χρονη ιστορία της σαν εκπομπή..

-billys- είπε...

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ.ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΞΥΠΝΑ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο GAYρος ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ GAYρου ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολυμπιακός εφάρμοσε το νόμο. Ο παίκτης δεν έπρεπε να παίξει και έπαιξε. Σύμφωνα με το νόμο, αυτό ήταν παράνομο και εφαρμόστηκε ότι προέβλεπε ο κανονισμός. Γιατί υπάρχει πρόβλημα που εφαρμόστηκε ο νόμος;
Αν τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο, τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αν ο Ολυμπιακός του χρόνου κατέβει με 11 ντοπαρισμένους παίκτες.

Αλλά σαφώς, ξεχνάτε ότι και εσείς κάποτε κάνατε τα ίδια. Ότι και εσείς χρησιμοποιήσατε ένα ΝΟΜΟ και βγήκατε από το αδιέξοδο. Η διαφορά φυσικά, είναι ότι ο Ολυμπιακός απλά εφάρμοσε το νόμο ενώ η ΑΕΚ μπήκε από τη πίσω πόρτα.
Οπότε μόνο σαν αστείο μπορώ να πάρω τις αναφορές περί χούντας και ηθικολογίας από τους οπαδούς μιας ομάδας που καταχρέωσε όλο τον Ελληνικό λαό, που κανονικά θα έπρεπε να παίζει στη Δ Εθνική αλλά τη γλύτωσε από ένα νόμο που μπήκε ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ και που τώρα κλαίγεται που κάποιος έκανε τα ίδια και με νόμιμο τρόπο.

Αλλά δεν πειράζει. Τόσα χρόνια σας βλέπουμε, τώρα θα σας μάθουμε; Kάντε λοιπόν αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα και εκεί που είστε πραγματικά πρωταθλητές. Αρχίστε τα κλάματα γιατί μια ζωή αυτό κάνετε και έτσι έχετε μάθει. Γιατί αιώνιοι τρίτοι είστε και θα είστε στη συνείδηση όλων.

ΥΓ1 Είναι αστείο να μας δείχνεις τα πρωτοσέλιδα των πιο ηλίθιων εφημερίδων που κυκλοφορούν (ναι, αναφέρομαι σε αυτές τις ΑΕΚ που από τη δεύτερη αγωνιστική σας είχαν βγάλει πρωταθλητές) και να τα βάζεις δίπλα σε εφημερίδες όπως η Sporday και η Goal. Προσπαθείς να δείξεις τι; Την αξιοπιστία των δικών σου εφημερίδων;

haridimos είπε...

1/ Σε άλλες σοβαρές χώρες σε ανάλογες περιπτώσεις η εκεί ομοσπονδία ΔΕΝ έβγαλε δελτίο κι έτσι καμιά ομάδα δεν τιμωρήθηκε. Όχι όπως εδώ, που δόθηκε προφορικό ΟΚ, και ειδοποιήθηκαν ΟΣΦΠ και αντίπαλοι για την σωτηρία για να κάνουν ένσταση από την ΕΠΟ.
Ακόμα και στην Πορτογαλία με τον Meyong Ze στη Μπελενένσες, μέχρι να αποφασιστεί τελεσίδικα η τιμωρία στη βαθμολογία δεν έχουν αφαιρεθεί βαθμοί.

2/ Για τις εφημερίδες, σόρρυ αλλά ακομα και το Ντέρμπυ ή ο Πρωταθλητής είναι πολύ καλύτερες σαν εφημερίδες από τις ντεμέκ αντικειμενικές Σπορτντέϊ, Γκολ κλπ.