28.9.08

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Μπορεί την Παρασκευή οι περισσότερες εφημερίδες & sites να μιλούσαν για προσέγγιση ΑΕΚ - Ταπούτου και να έδιναν πολλές πιθανότητες για ευνοϊκή κατάληξη, αλλά πλέον το θέμα μάλλον στράβωσε. Ελπίζω να μην αληθεύει πάντως αυτό που γράφτηκε, πως του δίνουμε 70,000 όσα δηλαδή ήταν να πάρει ο Radunovic κι αυτός ζητάει 100,000 και πως αυτή η διαφορά των 30,000 τον αφήνει μακριά από τα κιτρινόμαυρα, γιατί θα είναι αμαρτία να χάσουμε έναν τέτοιο παίκτη, με τέτοιο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της, για τέτοιο ποσό...

Χθες έγινε προπονητικό φιλικό στα Πατήσια με αντίπαλο τον Σπόρτιγκ. Σκορ δεν μαθεύτηκε, αλλά το ταμπλώ ήταν σε λειτουργία και η πρόθεση ήταν να κρατηθεί ... Εκτός κι αν τελικά ο πιτσιρικάς στη γραμματεία δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα, γιατί έψαχνε αυτόν που τον είχε στήσει αφήνοντάς τον μόνο του κατά τις 19:15 (το ματς ήταν να αρχίσει στις 19:00). Για του λόγου το αληθες, ιδού και μια φωτό με το ταμπλώ

Στο φιλικό ήταν παρών ο Ζώης Μπαλλας

(στη φωτό είναι στη μέση, με αριστερά τον Kikerpill και δεξιά τον Αντωνάκη)
που προπονείται εδώ και μέρες με την ομάδα. Πάντως τον παίκτη είχε ανακοινώσει επίσημα το Παγκράτι για 2 χρόνια τον Ιούλιο :

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

03/07/08

Το Δ.Σ του συλλόγου ανακοινώνει την μεταγραφή των εξής καλαθοσφαιριστών

1) Άγγελου Συριστατίδη. Μετά από διάλλειμα μιας αγωνιστικής περιόδου κατά την οποία αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό ο Άγγελος (29 ετών 1μ88 guard) επιστρέφει στο Παγκράτι.

2) Σάκη Βεσκούκη. Την προηγούμενη χρονιά ο Σάκης (28 ετών 1μ98 forward) αγωνίσθηκε στον Ιωνικό Λαμίας. Παίκτης με σημαντική εμπειρία έχει αγωνισθεί σε Πειραϊκό, Ιωνικό Νικαίας, Περιστέρι, Δούκα, Ηλυσιακό γνωρίζει καλά την κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην θέση 3 αλλά και 4.

3) Ζώη Μπάλλα. Ο 21χρονος forward 2μ.03 αγωνίσθηκε πέρσι με τα χρώματα του Μίλωνα κάνοντας μία πολύ καλή χρονιά. Παίκτης με καλές προοπτικές συμφώνησε με τον σύλλογο για 2 χρόνια.


Για να επανέλθω στο φιλικό, από ότι άκουσα, με αντίπαλο τον Σπόρτιγκ της Β' Εθνικής (πλέον) δείχναμε ομάδα ΝΒΑ και ο Δημήτρης Παπανικολάου έτοιμος για το All Star Game :-)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αδύνατον να μη βλέπει ο κόουτς και η Διοίκηση ότι ο Χρήστος είναι απαραίτητος και ευκαιρία. Άλλωστε θα βγάλει τα λεφτά του από τα εισητήρια και τον ενθουσιασμό που θα δώσει στον κόσμο μας.

Ερώτηση: Δώσαμε δύο φιλικά με το Μαρούσι και το Σπόρτινγκ, αλλά δεν ξέρουμε το πλήρη ρόστερ της ομάδας μας. Ο Λίλοφ είναι μαζί μας ή όχι, ο Μπάλλας παίζει ή όχι, ο Σταμάτης, ο Αντωνάκης;

haridimos είπε...

Ζώης Μπαλλας, Κώστας Σταμάτης, Τάσος Αντωνάκης ήταν κανονικά στην ομάδα χθες το απόγευμα που ήμουν στα Πατήσια.

Για τον Ταπούτο είναι κρίμα & αμαρτια να τον χάσουμε για 30 χιλιάρικα. Και όταν διαβάζω πως εναλλακτική του Ραντούνοβιτς (των 2μ06) που έφυγε και του "ακριβού" Ταπούτου (που παίζει άνετα στο 4) είναι ο Καραποστόλου (1μ94) κάπου χάνω τη μπαλα..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω ότι ο Ραντούνοβιτς έχει ακριβώς το ίδιο στυλ με το Χρήστο.
Επομένως ο Φλεβαράκης είχε επιλέξει ένα παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εφόσον δεν του "έκανε" ο Ραντούνοβιτς λογικά ο Ταπούτος θα έπρεπε να είναι απόλυτα μέσα στα σχέδια του κόουτς.

Η Διοίκηση θα έπρεπε να μη το σκέφτεται καθόλου. Δεν θεωρώ ότι τα περί οικονομικής διαφοράς 30 χιλ. € είναι άξια λόγου.

Διαβάζω ότι μόνο ένας φόργουορντ λύπει. Δεν νομίζω. Θεωρώ ότι χρειάζεται ακόμη ένας σέντερ.

Αναφορικά με τις άλλες ομάδες, βλέπω πολύ διαφήμιση αλλά λίγη ουσία. Είναι ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά-έκπληξη.

haridimos είπε...

Με τον Ταπούτο, θέλουμε έναν σέντερ ακόμα και είμαστε κομπλέ.

1- DJ, Κυριακοπουλος, Βασιλοπουλος
2- Nemeth, Χατζής, Σταμάτης
3- Ταπούτος, Παπανικολάου, Kikerpill
4- Bryant, Δορκοφίκης, Μπάλλας
5- center, Andersen, Αντωνάκης

Ανώνυμος είπε...

Καλά, με αυτό το ρόστερ και εάν ο center λέγεται Shermadini, πάμε να πάρουμε τη μπουκιά (3η θέση) από το στόμα του Δρόσου!!!

Μεταξύ μας, δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Ο Πεδουλάκης έχει ποντάρει πολλά σε Wesson και Tomasevic, δυο καλούς και έμπειρους πλήν μεγάλους σε ηλικία και με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών παίκτες. Μετά το Φεβρουάριο δεν θα μπορούν να βγάλουν ούτε ένα ποιοτικό ημίχρονο και οι δυο μαζί.

Ο Shermadini (λέμε τώρα) και ο Bryant θα κάνουν πάρτυ μόλις θα τους έχει κουράσει ο Andersen...

haridimos είπε...

Το θέμα είναι πως βλέπω να παίρνουμε τον Καραποστόλου και κανένα σέντερ και να έχουμε το κενο και στο 5 και στο 3-4...

Ανώνυμος είπε...

Εάν γίνουν έτσι τα πράγματα θα έχουμε χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία (δυστυχώς).

Επειδή όμως ακόμη είναι ανοικτό το ρόστερ μπορούμε να γράφουμε τα "όνειρά μας", που δεν είναι δα και τίποτα το σπουδαίο. Δεν ζητήσαμε ούτε τον Ζήση, ούτε τον Κακιούζη, ούτε τον Τσακαλίδη, ούτε τον Ντικούδη, ούτε τον Μπουρούση, ούτε καν τον Μαγγουνή και τον Μιχάλογλου ...

Ανώνυμος είπε...

kai ton tapouto na paroume kai ena akoma center, to an einai plires to roster einai sxetiko... giati kiriakopoulos, vasilopoulos, dorkofikis as poume einai apo ta paneria pou tous pirame...

haridimos είπε...

Πλήρες εννοώ, με την έννοια πως έχεις σε κάθε θέση έναν πραγματικό πενταδάτο, και υπάρχουν τρεις σε κάθε θέση, με ικανοποιητικό για τα δεδομένα μας πάγκο.
(Ο Δορκοφίκης δεν είναι και τόσο από το πανέρι)