1.10.08

ΕΜΕΙΝΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ !!


Παίκτης της Α.Ε.Κ. παραμένει ο Χρήστος Ταπούτος, αφού τα βρήκε σήμερα με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Ανακοίνωση -λογικά- δεν πρόκειται να βγει σήμερα, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων.
Αναμφιβολα με εξαιρετικά καλή είδηση, αφού η παραμονή του Ταπούτου μας δυναμώνει αρκετά στις θέσεις 3-4. Παράλληλα ο παίκτης θα μπορέσει να συνεχίσει στο ρυθμό που έδειξε την προηγούμενη διετία και να γίνει ο ηγέτης της επόμενης μέρας της ομάδας μας. Ας μην ξεχνάμε πως είναι δεν είναι 26 χρονών..

Πάρτε και ένα βιντεάκι με το τρίποντο στη λήξη κόντρα στον Άρη το 2006 το φθινόπωρο στο κύπελλο :


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι σπουδαία νέα!
Μπράβο!

Εάν μας ρωτούσαν, πριν τη μεταγραφική περίοδο, από το περυσινό ρόστερ ποιούς παίκτες θα θέλαμε να μείνουν, τότε εκτός των Κυρίτση και Sy, νομίζω ότι έμειναν όλοι οι υπόλοιποι.

Αυτό που - ακόμη - χρειάζεται είναι ένας ακόμη center-σκόρερ, ώστε να μπορεί ο κόουτς να "παίξει" με πολλά σχήματα απειλώντας μέσα-έξω από τη ρακέτα. Τότε θα μιλάμε για πραγματική αλλαγή πλάνων αυτή τη χρονιά.

Μπράβο ξανά!!!

Ανώνυμος είπε...

ο Ουεσον δεν επρεπε να μεινει δηλαδη?

haridimos είπε...

o Wesson έμεινε εκεί που ανήκε (στον Δρόσο)..

Ανώνυμος είπε...

Ο Ουέσον είναι καλός παίκτης.
Όμως, δεν είναι σέντερ ούτε πάουερ φόργουορντ-σκόρερ. Είναι ένας δυνατός ριμπάουντερ, αλλά νομίζω ότι το ριμπάουντ είναι δουλειά όλης της ομάδας. Με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα παίρνεις καλύτερους αμερικανούς παίκτες. Το απέδειξαν πέρυσι ομάδες όπως το Αιγάλεω και η ΑΕΛ.

Ακόμη και εάν είχαμε τα χρήματα για να τον κρατήσουμε, νομίζω, ότι θα ήταν λάθος.

Φέτος, παρά τα προβλήματα, καταφέραμε να φτιάξουμε σχετικά καλό ρόστερ με λίγα χρήματα.

Οι D.J. και Nemeth έχoυν τις συστάσεις για να αποδειχθούν καλύτεροι από Έιβερι και Βασίλιεβιτς. Oι Bryant & Andersen μαζί είναι σίγουρα καλύτεροι από τον - απελπιστικά - μόνο Ουέσον (ελέω Αγγέλου). Χατζής και Κίκερπιλ μαζί θα είναι καλύτεροι από τον Κυρίτση και το μόνο ερωτηματικό είναι εάν ο Παπανικολάου θα μπορέσει να κάνει ότι έκανε ο Sy πέρυσι.

Εάν ο Φλεβαράκης αποδειχθεί καλύτερη λύση από τον Αγγέλου (όχι πολύ δύσκολο), δεν βλέπω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τουλάχιστον την ίδια πορεία με πέρυσι.

Με έναν ακόμη σέντερ-σκόρερ (Shermadini) πιστεύω και για τετράδα. Ο Άρης είναι πιο αδύναμος από πέρυσι, ο Πανιώνιος θα κάνει γκέλες ελέω Ευρωλίγκα, το Μαρούσι δεν ξέρω που θα βρεί τους απρόβλεπτους πόντους του Μιλισιάβλιεβιτς και ο Πανελλήνιος έχει τον Ζούρο ... Μόνο ο ΠΑΟΚ, άντε και ο Κολοσσός θα είναι καλύτεροι από πέρυσι, ούτε κάν το Αιγάλεω και η Ολύμπια.

haridimos είπε...

2007/08:
========
1- Avery, Vasiljevic, Σιούτης
2- Κυρίτσης, Χατζής, Τσάμης
3- Sy, Παπανικολάου
4- Ταπούτος, Μπάρλος
5- Wesson, Χαρίσης, Συμτσακ

2008/09:
========
1- Thompson, Κυριακόπουλος, Βασιλόπουλος
2- Nemeth, Χατζής, Σταμάτης
3- Παπανικολάου, Kikerpill
4- Ταπούτος, Δορκοφικης, Μπαλλας
5- Bryant, Andersen, Αντωνακης

Σε πεντάδα παίζει να είμαστε και καλύτεροι από περσι (αν ο Παπανικολάου δεν παίζει σαν παλαίμαχος) . Σε πάγκο είμαστε πιο καλοί στο 5, αλλά και στο 2 αφού ο Χατζής δεν αναμένεται να σκουπίζει πάγκο ελέω Αγγέλου. Ερωτηματικό είναι οι Κυριακόπουλος-Βασιλόπουλος .

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου ο Nemeth θα παίζει αρκετά λεπτά στον "άσσο", για να ξεκουράζει τον D.J. με ποιοτικά λεπτά που δεν μπορούν να δώσουν οι άλλοι δύο.

Επίσης, πιστεύω σε καλύτερη διαχείριση του χρόνου. Πέρυσι σκόνταφτε ο ένας φόργουορντ πάνω στον άλλο ...