30.10.08

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Έγινε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών (Δημ.Σούτσου 46, Αμπελόκηποι), η παρουσίαση της ομάδας μας για τη νέα χρονιά.


Το καλωσόρισμα στο φιλόξενο χώρο έκανε η κα Πηνελόπη Τσουκάτου μέλος του ΔΣ της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών.

Στο πάνελ έκατσαν ο πρόεδρος της KΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής και το μέλος της διοίκησης Βασίλης Βάσιος μαζί με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Άγγελος Αρτελάρης.

Χαιρετισμό απεύθυναν οΒασίλης Κικίλιας, πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και μέλος της ομάδας που κατέκτησε τέσσερα τρόπαια,& ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., Δημήτρης Χατζηχρήστος


Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τάκης Κανελλόπουλος που όμως έφυγε καθώς η εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.


Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση των παικτών (θα ανέβει σε λίγο) :

3 σχόλια:

Suspect είπε...

αυτο ειναι ρεπορταζ!
thank u!

GPZ είπε...

Γράφεις : "Στο πάνελ έκατσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής και το μέλος της διοίκησης Βασίλης Βάσιος μαζί με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Άγγελος Αρτελάρης."

Παραιτήθηκε ο Νικολαΐδης και ανέλαβε πρόεδρος της ΠΑΕ ο Μπάμπης Καραμανλής ??? Αυτό κι'αν είναι είδηση !!! :)) Διόρθωσε το. :)

haridimos είπε...

OOPS !!
το διόρθωσα.
Ευχαριστώ για την επισήμανση :-)