20.7.09

ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ


Χάρη στον Τάσο Αντωνάκη που κλήθηκε από τον Γιώργο Βλασσόπουλο στην Εθνική Εφήβων (κάτω των 18) που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί στη Γαλλία (Metz, 23 Ιουλίου - 2 Αυγούστου) θα είμαστε και φέτος στο γκρουπ των ομάδων που διαθέτουν εν ενεργεία διεθνείς. Να θυμήσω πως και πέρσι ήταν στην Εθνική κάτω των 16 στην Pescara στο Πανευρωπαϊκό έχοντας 7π-6.4ρ παίζοντας 24.4'.

Ο παίκτης δεν είναι ακόμα 18 χρονών (γεννημένος 9/2/1992) και αναμφίβολα είναι το μοναδικό "περιουσιακό στοιχείο" που έχει σήμερα η ταλαιπωρημένη Βασίλισσα.
Ελπίζω φέτος να μην μείνει σε απλές παρουσίες στην δωδεκάδα (σε 23 ματς πέρσι ήταν δηλωμένος αλλά έκανε μόνο προθέρμανση) και να αγωνιστεί περισσότερο δείχνοντας το ταλέντο που αναγνωρίζουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί.

Υ.Γ. Πλάκα-πλάκα με τον Kazlauskas αντί του Γιαννάκη, αν ο ex-air Ταπούτος έπαιζε φέτος όπως πέρσι ή πρόπερσι θα μπορούσε να είναι τώρα ξανά στην Εθνική...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον Αντωνάκη. Ο μόνος που έμεινε να κρατά ψηλά τη σημαία μας.

Για τον Ταπούτο έχεις απόλυτο δίκιο. Ακόμη έχει το χρόνο, αλλά δε φαίνεται νά έχει το μυαλό, τη διάθεση ή/και τα δύο.

Στέλιος

Ανώνυμος είπε...

Btw, η καλύτερη λύση για να πάρει τη θέση του Βασιλόπουλου στην Εθνική Ανδρών, είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου! Ιδίως μετά τις απουσίες Παπαλουκά και Διαμαντίδη η Εθνική χρειάζεται προσωπικότητες που να είχαν σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους τη χρονιά που πέρασε.

Στέλιος

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Ονομάζομαι Κατερίνα Μπιτίτσιου. Συγχαρητήρια για το blog σας. Συμφωνώ ότι η κίτρινη βασίλισσα δεν έχει πέσει ποτέ από τον θρόνο της. Έκανα μια περίηγηση στο περιέχομενο του blog σας και ενδιαφέρομαι να φιλοξενηθώ, αν φυσικά το θέλετε κι εσείς. Το mail μου είναι katerina.bititsiou@omruk.co.uk
Θα περιμένω νέα σας.
Ευχαριστώ πολύ