1.2.10

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δείτε τους πόντους μας από το 43-36 μέχρι το τέλος - λείπουν οι επιθέσεις των γηπεδούχων, οι χαμένες δικές μας, και οι 1/2 βολές του Λιθουανού προς το τέλος της 3ης περιόδου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρίδημε, πολύ ωραίο το video!

Στο 0.48, ο Mazeika βλέπει την κίνηση του Μάκη και του κάνει ωραία σκαστή πάσα (για να μην υπάρχει περίπτωση για κλέψιμο), πίσω από το σκρίν. Ωραία φάση.

Στο 2.42, δείγμα των λαθών της διαιτησίας. Διπλό φάουλ στον Francis, πρώτα χαμηλά όταν παίρνει τη μπάλα, ο αμυντικός του χτυπάει το δεξί χέρι, έπειτα μόλις ο Francis σηκώνεται, ο αμυντικός, πέφτοντας, τον κλωτσάει (εσκεμμένα και αντιαθλητικά) δυνατά στο πόδι και τον αναγκάζει να χάσει την ισορροπία του και το καλάθι.

Η επιθετική λειτουργία πολύ καλύτερη με τον Μάκη να παίρνει σημαντικές επιθέσεις στο ένας εναντίον ενός, όχι όπως με τον Ηλυσιακό και με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο Francis, ξεκάθαρα ζητάει μπάλες και παίρνει σωστές θέσεις για να τις υποδεχθεί, σε αντίθεση με τα Ηλύσια που γύριζε την πλάτη. Ο Άκης απίστευτη ενέργεια, η απουσία της οποίας μας στοιχίζει κατά τη διάρκεια των μάτς.

Ας ελπίσουμε να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα για να δούμε καλύτερη συνέχεια. Υπάρχουν τα εφόδια.

Στέλιος

KANTHAR0S είπε...

Πολύ σημαντική νίκη. Δίνει ανάσες για την συνέχεια.