6.2.10

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ



Κόντρα σε όλους τους παράγοντες καλείται να παίξει απόψε η ομάδα μας ώστε να φτάσει σε νίκη με τον Πανιώνιο στο Ελληνικό... Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Μηνά Γκέκου - στο πρώτο του ματς σε εντός έδρας αγώνα στον πάγκο μας- καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια ..

- της απουσίας του κόσμου, καθώς λόγω της τιμωρίας από όσα έκαναν ελάχιστοι ανεγκέφαλοι στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, θα εκτίσουμε απόψε τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας μας.. Στο προηγούμενο ματς που παίξαμε κεκλεισμένων ήρθε η πιο βαριά ήττα της ιστορίας μας με 38 πόντους από τους πράσινους..

- του Zoran Erceg που είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης στις ομάδες από την 5η θέση και κάτω... Ο Σέρβος που ήρθε δανεικός στη Νέα Σμύρνη από τον Ολυμπιακό έχει 19.1 πόντους και 6.9 ρημπάουντ και έκανε (μαζί με τον γνώριμό μας Travon Bryant) τους κυανέρυθρους να αλλάξουν επίπεδο και από το άγχος της επόμενης μέρας να παίζουν για την 6άδα. Και από τη στιγμή που τελικά δεν ευοδώθηκε κάποια προσπάθεια ενίσχυσης της frontline μας με Αγαδάκο/Bozovic/Παπαϊωακείμ, οι ελλείψεις μας κάτω από τη ρακέτα είναι που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα ..

- της προϊστορίας που μας θέλει να φεύγουμε πάντα με σκυμμένο κεφάλι από το Ελληνικό κόντρα στον Πανιώνιο... Ήττα με 89-75 το 2005/06 με Κακιούση στον πάγκο, 93-71 την επόμενη χρονιά με Αλεξανδρή (ενώ είχαμε χάσει και για το Βαρίκας με 70-58), 90-71 το 2007/08 στο ντεμπούτο του Αγγέλου, άλλη μια 20ρα, 88-67 πέρσι με τον Φλεβαράκη και με τραυματία τον Bryant ..

και μπορεί να έχουν γίνει όλα με γηπεδούχο τον Πανιώνιο, αλλά ας μην ξεχνάμε πως μετά το τρίποντο του Κικίλια στο Μόσχος, οι κυανέρυθροι δεν μας κέρδισαν ούτε στο ΟΑΚΑ, ούτε σε Λιόσια ή Πατήσια, αλλά μόνο στο Γαλάτσι στην πρεμιέρα του 2004/05 που ανήκει στα Ολυμπιακά Ακίνητα όπως και το Ελληνικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: