7.4.10

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ..

Ποτέ δεν μπορεί να ηρεμήσει ένας ΑΕΚτζής φίλαθλος, πολύ δε περισσότερο αν ενδιαφέρεται για την ομάδα μπάσκετ... Το Πάσχα πέρασε, ο Μπάμπης Καραμανλής γύρισε από τις ΗΠΑ και το ραντεβού με τον Κοζώνη, έκανε και δηλώσεις στο aekbc.gr κι ενώ φαινόταν πως το μόνο σήριαλ θα ήταν αυτό της επιστροφής του Torin Francis (που είχε επίσης πάει στις ΗΠΑ για να είναι δίπλα στη γυναίκα του στη γέννησή του παιδιού τους), ενέσκυψε 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε νέο επεισόδιο στο σήριαλ FIBA- Smiljan Pavic που νομίζαμε πως είχε ξεπεραστεί...

Το παρακάτω ανέβηκε στο basketnet.gr

07 | 04 | 2010 21:55

Ο Δέδες «σέρνει» ξανά στην FIBA την ΑΕΚ για Πάβιτς!

Ο εφιάλτης του Σμίλιαν Πάβιτς, επιστρέφει για την ΑΕΚ! Ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη Παντελής Δέδες με σχετικό έγγραφο προς την FIBA κάνει λόγο για μη τήρηση της συμφωνίας από την πλευρά της ελληνικής ομάδας και ζητά την επιβολή κυρώσεων για την «Ένωση», γεγονός που βάζει ξανά σε περιπέτειες τον σύλλογο στο φινάλε των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.
Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Μέχρι το τέλος Μαρτίου η ΑΕΚ δεν τίμησε την συμφωνία βάσει της σχετικής απόφασης της FIBA (FAT Award 0005/08). Ως δικηγόρος του κ.Πάβιτς, με σεβασμό απαιτώ: α) την άμεση επαναφορά των κυρώσεων της FIBA εναντίον της ΑΕΚ και β) την επιβολή επιπλέον κυρώσεων στην ΑΕΚ σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς της FIBA.

Θα εκτιμούσα μια θετική και άμεση αντίδραση εκ μέρους σας

Με εκτίμηση

Παντελής Δέδες»


Σκούρα τα πράγματα, και δυστυχώς δεν έχουμε σώσει και τη χρονιά ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: