24.4.10

"ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ"



Μια νέα κιτρινόμαυρη εφημερίδα έσκασε μύτη σήμερα στα περίπτερα. Είναι η "Ενωσίτικη Αυτοκρατορία", που εκδίδει ο Μάκης Τουμάσης και έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στο χώρο του εβδομαδιαίου ΑΕΚτζήδικου τύπου μετά την αναστολή λειτουργίας του Δικέφαλου .

Η πρώτη εντύπωση, είναι πάντα από το στήσιμο της εφημερίδας και την ποιότητα του χαρτιού κι αυτή είναι θετική .

Ας παραθέσω και το δελτίο τύπου που εκδόθηκε μεσοβδόμαδα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σε αυτές τις οδυνηρές στιγμές όπου δοκιμάζεται η πρωταγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ και ο κόσμος της οδηγείται σε ασπόνδυλη σιωπή ή πολωτικό διχασμό, απλοί φίλοι της μόνης ομάδας που έχει ως έμβλημα ένα σύμβολο, θεωρήσαμε υποχρέωση μας να παρέμβουμε.



Το Σάββατο 24 Απριλίου, και κάθε Σάββατο, θα κυκλοφορεί η «Ενωσίτικη». Μόνη φιλοδοξία μας μια ισχυρή φωνή ενότητας και αξιοπιστίας. Μόνη εξάρτηση μας ο πόθος κάθε Ενωσίτη να ανακτηθεί το υψηλό μέγεθος της ομάδας, σύμφωνα με τους ευγενικούς οραματισμούς του. Σε αυτόν ακριβώς τον απαραίτητο αγώνα προσφέρουμε όλες τις δυνάμεις μας, και καλούμε κάθε φίλαθλο της μεγάλης μας ΑΕΚ να στηρίξει ενεργά την εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει «όπλο» προστασίας, θωράκισης αλλά και διάδοσης όλων των αθλητικών και κοινωνικών αξιών που νοηματοδοτούν την οικογένεια της ΑΕΚ.

Εκδότης - διευθυντής της «Ε» ο Μάκης Τουμάσης με σύμβουλο έκδοσης τον Κυριάκο Χήνα. Η συντακτική ομάδα θα έχει επικεφαλή τον Τάσο Καπετανάκο και συνεργάτες της εφημερίδας την Γιολάντα Ζύκα, την Μαρία Καλαϊτζάκη και τον Γιώργο Χήνα. Αποκαλύψεις, άρθρα από γνωστούς Ενωσίτες, συνεντεύξεις, παρασκήνια από την αγαπημένη μας ΑΕΚ, απόψεις των συνδέσμων της και τα πάντα που θέλετε να γνωρίζετε για όλα τα τμήματα του συλλόγου.



Για μια ΑΕΚ όπως αυτή που ονειρεύτηκαν οι ιδρυτές της.

Για μια ΑΕΚ ενωμένη, δυνατή με όραμα, αρχές, αξίες και μονάχα επιτυχίες!

Γι’ αυτή την ΑΕΚ θα αγωνιστούμε από αυτό εδώ το έντυπο μετερίζι.

Στηρίξτε την ΑΕΚ! Στηρίξτε την ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ!





Έδρα: Κουνόπετρα – Ληξούρι – Κεφαλονιά – mail: enwsitiki@gmail.com

Γραφείο Αθηνών: Αυτομέδοντος 3 & Ερατοσθένους & Φωκιανού (Παγκράτι)

Αθήνα 11636 • Τηλ. 210.7562472 • Fax. 210.7562473 mail: polidomiki@polidomiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: