24.3.12

ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΕΡΑ.. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.. (+βιντεο)

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 1982, ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα μπάσκετ αγωνίστηκε στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό που είχε ανέβει στην Α' Εθνική τότε ...
Νικήσαμε με 59-81 .
Είχαμε παίξει με : Γκούμας 19, Αποστολίδης 4, Αγιασωτέλης 4, Κάλλας 11, Γκέκος 29, Παπάζογλου 15, Φώτσης 4, Τσούνης .

Μετά από τριάντα χρόνια ξαναπαίξαμε και καταφέραμε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να σκοράρουμε μόλις και μετά βίας 47 ποντους και να χάσουμε από τον ΠιερικόΑρχέλαο που μας έβαλε 61 ... Η εικόνα της ομάδας μας στην Κατερίνη ήταν τουλάχιστον τραγική και γέμισε πίκρα τους περίπου 100 οπαδούς μας που βρέθηκαν μεμονωμένα (αφού η αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη παρουσία) στο κλειστό της πρωτεύουσας της Πιερίας ..

Με την ήττα αυτή χάσαμε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης . Ναι μεν παραμένουμε σε αυτήν ισόβαθμοι με τον Αρκαδικό που έχασε στην Ελευσίνα και με τους Ίκαρους που χάσανε εντός από την Κηφισιά που μας έπιασε και αυτή στο 14-10 . Και δυστυχώς δεν πείθουμε ότι μπορούμε να πάρουμε άλλο διπλό εκτός Λιοσίων κόντρα σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Οι διαφορές μεταξύ αυτής της τετράδας είναι συγκεκριμένες και δείχνουν σε πρώτη ανάγνωση σε ισορροπία.. ο Αρκαδικός με την Κηφισιά έχουν 11 νίκες εντός αλλά μόλις 3 εκτός, εμείς 10 και 4 και οι Ίκαροι 9 και 5 . Αν δούμε όμως το goal average φαίνονται άλλα πράγματα : +162 για την Κηφισιά, +131 για τον Αρκαδικό, μόλις +60 για μας και +57 για τους Ίκαρους ..
Αγωνιστικά τώρα, όταν έχεις μόλις και μετά βίας 8/27 δίποντα και συνολικά 13/49 σουτ δεν μπορείς να έχεις τύχη σε ένα παιχνίδι . Αλλά όταν πχ ο Φώτης Βασιλόπουλος έχει 0/12 σουτ (0/4 3π, 0/8 2π) και την ίδια ώρα ο βασικός μας σέντερ έχει μόλις και μετά βίας σουτάρει μια και μοναδική φορά στα 21' που χρησιμοποιήθηκε ενώ έκανε σε αυτά μόνο ένα φάουλ, κάτι λάθος γίνεται και στην οργάνωση και από τον πάγκο .. Με τις απανωτές αλλαγές προπονητών, λογικό βέβαια είναι να έχει αποσυντονιστεί η ομάδα, αλλά ακόμα κι έτσι η εικόνα ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτική ..
Ο Παπαδόπουλος (5ος προπονητής μας φέτος και με την παραμονή του να είναι μάλλον μετέωρη αν επαναλάβουμε την ερχόμενη εβδομάδα στο Λαγκαδά τέτοια εμφάνιση) χρησιμοποίησε κάμποσο και τους Κοκκινόπουλο, Φωτιτζόγλου σε μια προσπάθεια να αλλάξει κάπως η εικόνα μας αλλά χωρίς αποτέλεσμα... οι προσπάθειες των Σκλάβου (10π-9ρ) και Μάντζαρη (15π με 4/10 3π) που διασώθηκαν από το κιτρινόμαυρο ναυάγιο δεν αρκούσαν..

Φωτορεπορτάζ από το ματς υπάρχει εδώ :
http://kolindrinamaslatia.blogspot.com/2012/03/blog-post_25.html

Βίντεο από το παιχνίδι (είναι 8 συνολικά) :

















Δεν υπάρχουν σχόλια: