10.3.12

ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΓΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣ... ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατά πολύ κατώτερη των προσδοκιών και έτσι έπειτα από τρεις νίκες επέστρεψε στις ήττες, αφού κατάφερε να χάσει στο Μετς από το μισοπεσμένο Παγκράτι με 78-67... Έτσι έχει χάσει και τις όποιες θεωρητικές ελπίδες είχε για να μπει στην πρώτη δυάδα, αφού οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος, είμαστε τέσσερις νίκες πίσω από τον δεύτερο Απόλλωνα (και πέντε από την πρώτη Ελευσίνα).. Παράλληλα μας ξαναπέρασαν οι Ίκαροι, ενώ μας έπιασε στην 4η θέση ο Αρκαδικός που υπερτερεί και στα μεταξύ μας αποτελέσματα... Πλέον οι ελπίδες για 1η-2η θέση είναι μόνο μαθηματικές, και το επίπεδο δυσκολίας για την κατάκτηση της 3ης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα έχει αυξηθεί πάρα πολύ .. Ειδικά αφού το κλίμα της ομάδας έξω από το παρκέ μόνο ιδανικό δεν είναι..


 Άνθρωπος κλειδί στην ήττα μας από το Παγκράτι ήταν ο Δημήτρης Λιόγας.. Ο προπονητής δηλαδή που ήταν στον πάγκο μας όταν πετύχαμε το 8-0 σερί που μας έφερε έστω και προσωρινά σε θέσεις ανόδου, και που αποτέλεσε παρελθόν όταν στράβωσε η υπόθεση με το χορηγό και η διοίκηση αποφάσισε να τον απομακρύνει ...Στον πρώτο γύρο στα Λιόσια, το Παγκράτι που είχε ακόμα τους δυο Bracey, έχασε με εικοσάρα από την ομάδα μας που είχε στον πάγκο της τον Λιόγα. Τώρα με σαφέστατα χειρότερο υλικό (αφού οι Bracey αποτελούν παρελθόν, και οι αντίπαλοι μας κατέβηκαν στο Μετς μόνο με οκτώ παίκτες - με μόνο τους επτά να πατάνε παρκέ...) κατάφερε να μας κερδίσει... Προφανώς και ήξερε καλύτερα από τον Καραγιάννη το ρόστερ μας και είχε πλάνα για να εξουδετερώσει τα επιθετικά μας όπλα και το κατάφερε...

Αξίζει να σημειώσουμε πως ενώ στον πρώτο γύρο ο Φώτης Βασιλόπουλος είχε 18π,  ο Δημήτρης Δέσπος είχε 19 και ο Νίκος Κούρτης 20 ενώ από τους αντιπάλους μας ο Σιγκούνας 1 και ο Βεσκούκης 5.. Τώρα ο Βασιλόπουλος έμεινε στους 8π, ο Δέσπος στους 7π και ο Κούρτης στους 5π ενώ ο Σιγκούνας μας φόρτωσε με 24 (8/9 2π) και ο Βεσκούκης με 17...


Πάλι καλά που ήταν στα γνωστά τους επίπεδα οι Σκλάβος (19π-9ρ) και Μάντζαρης (11π με 3/4 3π), γιατί μπορεί να είχαμε καταφέρει ακόμα και να διασυρθούμε..

Και σαν να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Καραγιάννης υπέβαλλε την παραίτησή του.. έπειτα από μόλις 33 μέρες στο τιμόνι της Βασίλισσας.. Πάμε δηλαδή για τον ... πέμπτο προπονητή μέσα στη χρονιά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: