22.10.17

ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ


Αν και μπήκε αρκετά σοβαρά στο παιχνίδι κι έπαιξε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους στους 30π, και ξεκίνησε στρωτά στο 2ο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 42-32 στο 21'11", είχε ένα κάκιστο διάστημα με black-out στην επίθεση και κάκιστη άμυνα με συνέπεια να δεχτεί ένα σερί 0-16 που έφερε το Ρέθυμνο μπροστά στο σκορ με 42-48 στο 25'22". Από εκεί και πέρα ανέλαβε η τριάδα των Dusan Sakota στην επίθεση κι όχι μόνο (που τέλειωσε με 23π από 8/8 2π και 4ρ), του Βασίλη Ξανθόπουλου (6ασ, 4κλ, 5π) στην οργάνωση και Delroy James (16π, 5ρ, 2ασ, 2κλ) στο γνώριμο τελευταία ρόλο του σέντερ σε smallball σχήμα, για να έρθει η ανατροπή και να αποφύγουμε μια γκέλα.
Στον αγώνα έκανε και το ντεμπούτο του ο Manny Harris, που όμως ήταν φανερά ανέτοιμος αφού έχει κάνει μόλις 1-2 προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, ενώ και η ροή του ματς δεν βοήθησε να βρει το ρυθμό που χρειάζεται ένας σουτέρ. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι μάλλον έδειξαν να έχουν μείνει στο ματς της Βενετίας.. ο Μαυροειδής μάλλον κουράστηκε μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο Elonu δεν μπήκε στο ματς ουσιαστικά, ο Green ήταν άστοχος, οι Λαρεντζάκης & Barlow έβαλαν κάποια σουτ αλλά είχαν και πολλά λάθη-άστοχα σουτ, ο Sy δεν έδειξε και πάλι κάτι το ιδιαίτερο όσο έπαιξε  ενώ για άλλη μια φορά δε χρησιμοποιήθηκαν δευτερόλεπτο οι Τσαλμπούρης και Μωραϊτης.

Στις εξέδρες ήταν περίπου 1500 θεατές αλλά μάλλον περισσότερο χειροκροτήθηκε ο ...Μάνος που του είπε το ναι η Σοφία στο ημίχρονο.. αφού και η ομάδα δεν έθελξε με την εμφάνισή της.
Στις εξέδρες ήταν περίπου 1500 θεατές αλλά μάλλον περισσότερο χειροκροτήθηκε ο ...Μάνος που του είπε το ναι η Σοφία στο ημίχρονο..
 Βίντεο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: