5.10.17

ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα μπάσκετ στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς και κέρδισε εύκολα με 92-67 το Ρέθυμνο, παίρνοντας και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου που αποτελεί και χρονικά τον πρώτο στόχο της χρονιάς.. Οι ημιτελικοί τελικά θα είναι μονοί, οπότε περιμένουμε την κλήρωση της Δευτέρας για να δούμε τις πιθανότητες για επιστροφή σε τελικό μετά από 16 χρόνια.
 Oι παίκτες του Μανωλόπουλου απειλήθηκαν κάπως μόνο στο 2ο δεκάλεπτο, όταν από κακές επιλογές στην επίθεση και την κακή άμυνα στον Moody (σκόραρε 23π στο ημίχρονο - 25 συνολικά) οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο σκορ καλύπτοντας διαφορά 15 πόντων. Με σοβαρότητα και σωστές επιλογές στην επίθεση και προσοχή στην άμυνα, φτάσαμε τελικά στο τελικό 92-67.
 
Κορυφαίοι παίκτες μας ήταν οι Barlow (16π με 5/9 σουτ, 4ρ, 4ασ), Elonu (11π, 4 τάπες, 4ρ), James (10 ρημπάουντ, 4 ασιστ, 9π, 2κλ, 1κψ),  Sy (11π-6ρ) και Sakota (15π, 5ρ, 2ασ). Για άλλη μια φορά φάνηκε πως η φετινή ομάδα έχει πάρα πολλές επιθετικές επιλογές και μάλλον θα είναι ελάχιστα τα παιχνίδια που θα μείνει κάτω από τους 80 πόντους. Σε σχέση με την υπόθεση 7ου ξένου (ο Harris τέλειωσε τις υποχρεώσεις του με την Anhui λίγες ώρες νωρίτερα και θα είναι αύριο στην Αθήνα) ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.
   
Δείτε βίντεο από τον αγώνα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια κλήρωση περιμένει? Με τον Αρη στο παλέ θα παίξουμε...

haridimos είπε...

Μπορεί να έχουμε κληρωθεί 3 σερί χρονιές στο Αλεξάνδρειο με τον Αρη, αλλά για φέτος η κλήρωση δεν έχει γίνει ακόμα.
Κύπελλο Ανδρών: Η κλήρωση των ημιτελικών