4.1.18

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ, ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΥΒΗΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ


Στο τεύχος 341 (Νοέμβρης '17) του All Star Basket, στη στήλη της κουρούνας υπήρχε αναφορά για "πάγωμα" των μικρών που είχε βάλει σε βίντεο ο ... Early (Μωραϊτης, Ρογκαβόπουλος)
Στο τεύχος 342 (Δεκέμβρης '17) του περιοδικού, υπήρχε αναφορά στην ταινία για το 1968 που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 25 Γενάρη.
ενώ στη στήλη της Κουρούνας υπήρχε αναφορά στην (μη) αξιοποίηση των πιτσιρικάδων από τον Μανωλόπουλο που ήταν ακόμα στον πάγκο (με το σχετικό ξέπλυμα του κώουτς Μ ρίχνοντας το φταίξιμο στη διοίκηση..)
Πάλι στην ίδια στήλη υπήρχε αναφορά για τον Δουβή και την ψηφοφορία στον ΕΣΑΚΕ για χορηγούς (η ΚΑΕ έχει την NRG και η λίγκα συμφώνησε με την ανταγωνιστική Watt&Volt)
Τέλος στη στήλη "Digging Deeper" του Suspect υπήρχε θετική αναφορά για τον Βασίλη Ξανθόπουλο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν καταλαβα τι εχει παιχτει με τον Early και τους πιτσιρικαδες? Επισης μου ειναι εκνευριστικο ενω ο Μανωλοπουλος ξηλωσε την περσινη ομαδα εχτισε δικια του ειχε μεγαλη στηριξη ενω αυτο το πραγμα δεν υποφερονταν και ηταν η χειροτερη ΑΕΚ στην μετα του 14 εποχη πολλα μπασκετικα μεσα τον παρουσιαζουν οτι φαγωθηκε αδικα απο την κακια ΑΕΚ που δεν ξερει τι θελει λες και ο Μανωλοπουλος ηξερε τι ομαδα ηθελε να κανει

haridimos είπε...

έχω βάλει το λινκ από το twitter του Early. Ανέβασε ένα βίντεο με Μωραϊτη-Ρογκαβοπουλο και έλεγε πως είναι σε τουρνουά αντί να είναι στο σχολείο.
Γενικά τα ΜΜΕ είχαν στο απυρόβλητο τον Μανωλόπουλο, που για μένα ήταν ο χειρότερος προπονητής που είχαμε στον πάγκο την τελευταία 10ετία (μετά τους Κακιούση-Αγγέλου). Και παίζει πολύ η δικαιολογία πως ο κακός Αγγελόπουλος δήλωσε πως θέλει να σπάσει το δίπολο αγχώνοντας τον κώουτς Μ που έτσι αναγκάστηκε να μην βάζει τους μικρούς.. Μόνο που το παραμύθι δεν έχει δράκο - και πέρσι εξαφανισμένους τους είχε τους μικρούς.