14.4.19

ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ..

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα - κάτι που συνέβη για πρώτη φορά φέτος- στο πρωτάθλημα της Α1 για την Βασίλισσα καθώς έχασε στο Παλαιό Φάληρο από τον Πανιώνιο που έπαιζε για την παραμονή του, πληρώνοντας ακριβά τόσο τις σημαντικές της απουσίες (Maciulis, Theodore, Τσαλμπούρης, Καββαδάς) όσο κυρίως τον λάθος τρόπο με τον οποίο προσέγγισε και αντιμετώπισε το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 19π (57-38 στο 23'). Για να εξασφαλίσει πλέον τη 2η θέση της κανονικής περιόδου θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον μια νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια που έμειναν μέχρι το τέλος της σεζόν (ή να μην κερδίσει και τα δυο το Περιστέρι, ή να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι)
Ακόμα και με το κάκιστο ξεκίνημα και το -19, η ομάδα θα μπορούσε να φύγει με το ροζ φύλλο από το 'Σοφία Μπεφόν' αν είχε περισσότερο ορθολογικές επιθέσεις στο τελευταίο τρίλεπτο.. Και αυτό μάλλον θα είχε συμβεί αν δεν είχε απρόσμενα αποσυρθεί στο 4ο δεκάλεπτο ο Μωραϊτης που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της Α.Ε.Κ. στο ματς με ένα επιμέρους 5-19 μέσα σε 7' στο 3ο δεκάλεπτο.. Με το σκορ στο 76-74 στα τελευταία λεπτά, και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν φάουλ και μπορούσαμε να πηγαίνουμε σε βολές, επιμέναμε στα -άστοχα- τρίποντα.. Τον Μωραϊτη τον θυμήθηκε ο Banchi μόνο όταν αποβλήθηκε με 5ο φάουλ ο Griffin.. (που ήταν ωσεί παρών, ίσως και γιατί διαβλέπει πως είναι στην πόρτα της εξόδου με την έλευση του York)

Και απέναντι στον Πανιώνιο φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα της φετινής Α.Ε.Κ. απέναντι σε ομάδες που διαθέτουν ογκώδεις/δυνατούς σέντερ.. Δεν είναι μόνο οι Παπαγιάννης-Βουγιούκας, Milutinov ή Alexander που δημιουργούν προβλήματα.. και με τους McGhee, Σκορδίλη, Kupsas, Dorsey η απουσία βαριού κορμιού στο ρόστερ με τον μόνιμο τραυματισμό του Καββαδά είναι παραπάνω από εμφανής.. Αν θέλει να έχει τύχη στα playoff θα πρέπει σίγουρα να κάνει και μια κίνηση στη ρακέτα, γιατί ο -ντεφορμέ- Hunter δεν μπορεί να βγάλει όλη τη σεζόν μόνος του και ο James τώρα με τον τραυματισμό του Maciulis αναγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο στο 4..


Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το ERTPLAY1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: