18.5.19

ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Μετά από αρκετή καθυστέρηση -και χωρίς να έχουν τελειώσει ακόμα όλες οι εκκρεμότητες από τις προσφυγές κλπ- επιστρέφουμε σε κανονική αγωνιστική δράση με τα playoff και η κάτοχος του Διηπειρωτικού Α.Ε.Κ. υποδέχεται σαν 1η της κανονικής περιόδου τον 8ο Χολαργό στο ΟΑΚΑ. Μετά από καιρό ο Luca Banchi δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εντάχθηκαν στο ρόστερ οι York, Mbakwe και επέστρεψε από τον τραυματισμό ο Theodore, αφού μόνο ο μόνιμα τραυματίας Καββαδάς παραμένει εκτός. Ο νεοφώτιστος Χολαργός παίζει φυσικά για πρώτη φορά σε playoff και σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου φέτος έχει τον Talton στη θέση του Dorsey.
 Μια που στο φιλικό με το Χολαργό στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη της σεζον χτυπησε σοβαρά ο Ξανθόπουλος, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου αποχώρησε τραυματίας ο Rathan-Mayes και στο ματς στο κλειστό του Τσακού χτύπησε σοβαρά ο Theodore, ας ελπίσουμε να μη συνεχιστεί αυτό το σερί και σήμερα..


Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί ο "αυτοκράτορας" Βασίλης Γκούμας για την κιτρινόμαυρη προσφορά του.
 Και σε αυτό το ματς "τρέχει" ο διαγωνισμός 'Κάτσε δίπλα στον πάγκο'




Πρώτη φορά υποδεχτήκαμε το Χολαργό, στις 5 Γενάρη του 2013 για τη Β Εθνική στο κλειστό των Λιοσίων. Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση (73-73 κδ) με την Α.Ε.Κ. να κερδίζει 88-85. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε χρησιμοποιήσει τους: Σιαμανδούρα, Φαλέκα 19 (2), Τζόλο 3 (1), Πολυτάρχου 16 (3), Κουκουράβα 7, Γκιζόγιαννη 19, Βεσκούκη 2, Κοψαύτη 5, Δέσπο 17, Βαβάτσικο.
Μόνο ο Φαλέκας σαν βοηθός προπονητή παραμένει πλέον στην ομάδα.

 Στις 10 Νοεμβρη κερδίσαμε με 73-63 τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ. Ο Luca Banchi χρησιμοποίησε τους : Τσαλμπούρη 11, Maciulis 7, Rathan-Mayes 3, Λαρεντζάκη 9, Μωραϊτη 2, Griffin 15, Sant-Roos 4, Ρογκαβόπουλο, Roberson 3, Γιαννόπουλο 6, Hunter 13.

Δεν υπάρχουν σχόλια: