23.5.19

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ..

Μετά από άθλια εμφάνιση σε όλο το σαραντάλεπτο η Α.Ε.Κ. γνώρισε βαριά ήττα στο κλειστό του Τσακού από το Χολαργό, που την ισοφάρισε σε 1-1 στην προημιτελική σειρά και την απειλεί βάσιμα πλέον με αποκλεισμό από τα ημιτελικά.. Γκρέμισε μόνη της όσα έχτισε με την καλή της πορεία στη φετινή Α1, και ότι έδειξε στα δυο προηγούμενα ματς σε Ρόδο και στον πρώτο αγώνα με τον Χολαργό.. Παρά τις προσθήκες που έγιναν και τις επιστροφές από τραυματισμούς δυστυχώς θύμισε πολύ την ομάδα που παραδόθηκε στον Παναθηναϊκό και έχασε εύκολα από τον Πανιώνιο μετά τον αποκλεισμό από τη Bamberg.. Έτσι αντικειμενικά άνοιξε η εσωστρέφεια που θα γίνει τεράστια αν καταφέρει να αποκλειστεί από τον Χολαργό το Σάββατο ..
Οι παίκτες του Banchi μπήκαν μπλαζέ και ασόβαροι από την αρχή και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να δικαιολογήσουν τη διαφορά ποιότητας & βάθους μιας ομάδας που έμεινε για ένα σουτ εκτός Final4 στο BCL και μιας που είχε ήδη κανονίσει αποχαιρετιστήριο πάρτυ και οι αμερικανοί είχαν βγάλει εισιτήρια να φύγουν την Παρασκευή..
Σίγουρα και ο Ιταλός δεν είναι άμοιρος ευθυνών.. Δεν προετοιμάζονται μόνοι τους οι παίκτες για τα παιχνίδια αλλά από το προπονητικό team.. Αν δεν μπορεί να τους δώσει να καταλάβουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουν όλα τα ματς με τη δέουσα σοβαρότητα είναι και δικό του πρόβλημα...

Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Α.Ε.Κ. παραμένει χωρίς νίκη στα playoff στο σημερινό δήμο Χολαργού-Παπάγου.. Κι αυτό γιατί και το 1990/91 είχε ηττηθεί -και πάλι με μεγάλη διαφορά- με 92-74 από τον Παπάγου..
Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: