2.6.21

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ

 Τον Προμηθέα αντιμετωπίζει απόψε στο Δ.Τόφαλος της Πάτρας η ομάδα μπάσκετ με σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων αφού λόγω των οικονομικών προβλημάτων δεν αναμένεται να αγωνιστεί η τριπλέτα των Macon-Moreira-Moses ενώ και ο Lojeski ίσως παίξει μόνο σήμερα και αποχωρήσει. O Langford είναι ακόμα τραυματίας και ο Slaughter επίσης αλλά κι εκτός λίστας. Έτσι ο Αγγέλου μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Maciulis και τους έλληνες παίκτες (Jankovic, Κατσίβελη, Χρυσικόπουλο, Ζήση, Γόντικα, Γκίκα, Μωραϊτη, Μαυροειδή)... 

H ομάδα του Γιατρά, άλλαξε κι άλλο από το τελευταίο μας παιχνίδι εκεί με τον Λιμνιάτη υπηρεσιακό προπονητή, αφού έφυγε ο Jawun Ewans αλλά και ο Αθηναίου (που πήγε Bilbao την οποία βοήθησε να σωθεί και τώρα προπονείται με την προεπιλογή της Εθνικής) για να έρθει ο Gian Clavell, που δεν τους βοήθησε πάντως να μην αποκλειστούν από το Λαύριο αν και προηγήθηκαν στη σειρά με 2-0.


 

 Η σημερινή θα είναι η τρίτη μας αναμέτρηση στην Πάτρα με τον Προμηθέα για τα playoff .

 Την 1η Ιουνη του 2019, στον 2ο ημιτελικό των playoff χάσαμε με 74-65 πληρωνοντας τη διακοπή που έγινε στο 3ο δεκάλεπτο μετά από εισβολή οπαδών μας με το σκορ στο 44-46 (μετά τη διακοπή ακολούθησε ενα σερί 16-3 για τους γηπεδούχους). Ο Luca Banchi χρησιμοποίησε τους : York 13, James 7, Ξανθόπουλο 2, Sakota 11, Λαρεντζάκη 6, Theodore 4, Sant-Roos 9, Hunter 11, Mbakwe 2.
Tέλος στον 4ο ημιτελικό, στις 5/6/2019 χάσαμε ξανά κι εύκολα με 70-54. Ο Luca Banchi χρησιμοποίησε τους : York 5, James 5, Ξανθόπουλο, Sakota 7, Λαρεντζάκη 3, Theodore 12, Sant-Roos 12, Hunter 10, Mbakwe .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: