3.6.21

ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΑΓΓΑΡΕΙΑ

 

Έχοντας κατέβει με σύνθεση ανάγκης (αφού πέρα από τους τραυματίες Langford-Slaughter, ο Moses έμεινε Αθήνα για να προχωρήσει σε επέμβαση για το πρόβλημα στα γόνατα, o Macon ταξίδεψε στην Πάτρα αλλά ήταν στην εξέδρα, ο Lojeski που έπαιξε το τελευταίο του φετινό ματς -μπορεί και γενικά- ρόλαρε στο β ημίχρονο, ενώ και ο Moreira που αγωνίστηκε ήταν φανερά εκτός τόπου & χρόνου ας ελπίσουμε λόγω της έλλειψης προπονήσεων) η Βασίλισσα γνώρισε για 4η φορά φέτος την ήττα από τον Προμηθέα σε ισάριθμα ματς κι ανεξάρτητα από το αν η σειρά είναι  ουσιαστικά αγγαρεία χωρίς κάποιο σοβαρό διακύβευμα, δεν παύει να παραμένει αρνητικό αυτό το 0-4 ..

 Η Α.Ε.Κ. κυνήγησε και πάλι τη νίκη μέχρι το τέλος, και θα μπορούσε να την είχε κατακτήσει αν ήταν στοιχειωδώς εύστοχη μέσα στο ζωγραφιστό σε όλο το ματς, ή έστω αν ο Κατσίβελης είχε κερδίσει καλάθι και φάουλ στα 4.1" κι όχι μόνο βολές (χάνοντας το ανάποδο layup) τις οποίες κι έχασε...

Το θετικό της αναμέτρησης αγωνιστικά ήταν σίγουρα η παρουσία του Γόντικα που με το εμφατικό double-double έδειξε πως μάλλον ήταν λάθος ο μόνιμος παραγκωνισμός του όλο το χειμώνα..

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: