16.12.21

ΕΧΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ..

 

Δεν μπόρεσε ούτε τώρα να κερδίσει τη Falco και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης η ομάδα μπάσκετ, καθώς έχασε με 83-89 στα Άνω Λιόσια και σε συνδυασμό με τη νίκη της VEF (στο τελευταίο σουτ..) αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Έτσι για πρώτη φορά στα έξι χρόνια της παρουσίας της στο BCL δε φτάνει ούτε καν στη φάση των 16.. Σαφέστατα ο αποκλεισμός σε έναν υπό κανονικές συνθήκες πανεύκολο όμιλο, από τον οποίο συνεχίζουν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες, συνιστά μάλλον τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αποτυχία της Βασίλισσας στην ιστορία της.. 

Αν υπήρχε περισσότερο καθαρό μυαλό όταν η ομάδα έπιασε στο σκορ τους Ούγγρους (στο 55-56 στα τέλη της 3ης περιόδου, και στο 66-67 στις αρχές της 4ης) με μεγαλύτερο ορθολογισμό στις επιθέσεις και όχι με την εμμονή στα τρίποντα που η ομάδα είχε τραγικά ποσοστά, ίσως να μπορούσε να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.. Κρίμα για την καλή γενικά παρουσία των Griffin & Angola, που δυστυχώς όμως δεν έφτανε..

Θα ήταν διαφορετικά και αν είχε μπει πιο συγκεντρωμένα στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως αυτό μάλλον ήταν δύσκολο με την συναισθηματική φόρτιση που υπήρχε καθώς πριν την έναρξη του αγώνα έγινε η απόσυρσή της φανέλας του αδικοχαμένου Stevan Jelovac ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή ..

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: