23.12.21

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΗΤΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ..

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο BCL η ομάδα μπάσκετ, καθώς έχασε και στο Palaverde με 81-69 από την nutribullet Treviso τερματίζοντας τέταρτη και τελευταία με το τραγικό 1-5 κι έτσι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση στην οποία κάθε χρόνο μέχρι φέτος έφτανε τουλάχιστον στους '16'.. Δυστυχώς όμως με όλα όσα συμβαίνουν αγωνιστικά και εκτός παρκέ στη Βασίλισσα αυτή τη σεζόν, ο πανηγυρικός αποκλεισμός από τον πιο εύκολο όμιλο της ιστορίας της, ήταν αναμενόμενος..

Έχοντας παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης (o Παππάς παρέμεινε στην Αθήνα όπως και ο Μαυροειδής λόγω covid, o Vaulet έφυγε και συνεχίζει στη Manresa ενώ ο Μπόγρης συνεχίζει την άδεια του..) πάλι καλά που δεν έγινε φύλλο και φτερό από τους Ιταλούς - που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά είναι μια αξιοπρεπής σοβαρή και σωστά δομημένη ομάδα σε αντίθεση με μας.. Επιθετικά ο Griffin με τον Hummer και κατά διαστήματα τον Angola προσπαθούσαν, αλλά αμυντικά που δεν είναι και το φόρτε μας σε συνδυασμό με τη λειψανδρία δε μπόρεσε να περιορίσει για ικανό διάστημα τους αντιπάλους.

Κρίμα για τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες και έφαγε άλλη μια πίκρα με το κουτάλι. Ας ελπίσουμε να μην αργήσουμε να ξαναβρεθούμε σε ευρωπαϊκά παρκέ..




Δεν υπάρχουν σχόλια: