18.4.22

ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !

 

Αν και παραταχθήκε με σύνθεση ανάγκης καθώς έλλειπαν για διάφορους λόγους οι Griffin-Angola-Παππάς-Hummer-Φιλιππάκος, η ομάδα μπάσκετ πήρε το ροζ φύλλο στο Δ.Τόφαλος -που έκαναν κιτρινόμαυρο οι οπαδοί μας- κάνοντας άλλη μια υπέρβαση στη φετινή χρονιά.. Έτσι έφτασε στο 11-10 και μπορεί να μη μπορεί παρά μόνο μαθηματικά να ελπίζει να ξεπεράσει τον Κολοσσό (13-8), μπορεί όμως να ελπίζει σε κάτι αντίστοιχο με τον Προμηθέα (11-8) που είναι σε αγωνιστικό τέλμα και τον έχει κερδίσει και δυο φορές πλέον κι έτσι υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία.  Μένουν μόνο τρία παιχνίδια, με τον πρώτο κόντρα στον Ηρακλή τη Μ.Τετάρτη - τα επόμενα με Περιστέρι εντός και ΠΑΟΚ εκτός.

Και οι οκτώ παίκτες που υπολόγιζε και χρησιμοποίησε ο Segura -κάνοντας υποδειγματικό rotation- έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.. Από τον Colom που ήταν ξανά εκτελεστής & οργανωτής, τον Φλιώνη που ήταν εκπληκτικός στο 2ο ημίχρονο, τον Κουζέλογλου που ήταν εκρηκτικός στο 1ο, τον Πετρόπουλο που έδωσε πολλές λύσεις, τον Rautins που έδωσε λύσεις με τα δυο κρίσιμα τρίποντα στο 4ο, τον συγκινητικό και πάλι Μαυροειδή, τον Κόνιαρη που βοήθησε, αλλά και ..
 

τον Langford που ξαναπάτησε παρκέ μετά από 11 μήνες και τον τραυματισμό του στον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ πέρσι κι έδειξε πως η τέχνη του σουτ δεν ξεχνιέται.. Με την επικείμενη επιστροφή του Angola στο ρόστερ αναμένεται να έχει περισσότερες επιλογές η ομάδα στη συνέχεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: