21.4.22

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ COLOM-ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ

 

Έστω και αν η εμφάνισή της ήταν η χειρότερη των τελευταίων εβδομάδων καθώς χρειάστηκε να φτάσει στα τελευταία λεπτά και να τραυματιστεί ο Παπαδάκης ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο του πολύ πιο ελλειπούς γηραιού που είχε κατέβει με επτά όλους κι όλους παίκτες και τους δυο κάτω των 20, η Α.Ε.Κ. πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της μπορεί να ελπίζει βάσιμα για πλασάρισμα μέσα στην πρώτη τετράδα. Πλέον με μόλις δυο παιχνίδια να της απομένουν έχει 12-10, ενώ ο Προμηθέας είναι στο 11-9 και ο Κολοσσός στο 13-8. 

Σίγουρα θα μπορούσε να είχε έρθει ευκολότερα η νίκη αν η ομάδα δεν ήταν τόσο τραγικά άστοχη (μόλις 9/40 και αν βγάλουμε από την εξίσωση Colom-Rautins, όλοι οι υπόλοιποι είχαν μόλις και μετά βίας 1/23) στα πάμπολλα τρίποντα που επιχείρησε καθώς ο Ηρακλής έπαιζε αναγκαστικά ζώνη λόγω λειψανδρίας, αλλά και αν δεν είχε μπει από το 2ο δεκάλεπτο ο Angola, που ήταν σαφέστατα ανέτοιμος και μπέρδεψε την ομάδα η παρουσία του. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν σαφέστατα ο Quino Colom που ήταν ασταμάτητος επιθετικά σκοράροντας 34 πόντους με άψογα στατιστικά (6/6 1π, 5/5 2π, 6/11 3π, 6ασ) που είναι σε καταπληκτική περίοδο φόρμας, αφού στα τελευταία τρία ματς έχει 27,3π με 52% 3π και 7,7 ασιστ !

Αξίζει να δοθεί εύφημος μνεία στην παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή, που έκανε το πρώτο του  double-double μετά το 2017/18, μένοντας μέσα στο παρκέ περισσότερο από κάθε άλλη φορά που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα τα τελευταία 6 χρόνια (33'56", με το προηγούμενο να ήταν 32'27" στο Novgorod το 2015).
Δείτε βίντεο από τον αγώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια: