4.4.22

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να είναι ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ η ομάδα μπάσκετ στο πρώτο ματς & ντέρμπυ που έπαιξε με σχετικά γεμάτες εξέδρες στα Άνω Λιόσια. Η διαφορά ποιότητας ήταν δεδομένη και με τις απουσίες που είχαν οι κιτρινόμαυροι (Angola δεν έχει πάρει ακόμα οκ από γιατρούς, Langford ανέτοιμος 45 μέρες μετά τον ερχομό του, Griffin έφυγε εσπευσμένα πριν το ματς λόγω οικογενειακού προβλήματος, Παππάς ήταν αποστολή αλλά δεν έπαιξε) έγινε ακόμα μεγαλύτερη.. Όποτε προσπαθούσαν οι παίκτες του Segura να ροκανίσουν κάπως τη διαφορά και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, είτε έχαναν τα ελεύθερα σουτ και οι αντίπαλοι τα έβαζαν, είτε καθάριζαν για νιοστή φορά τις τελευταίες δεκαετίες οι γκρι..

Με τους Colom-Φλιώνη-Κόνιαρη-Πετρόπουλο να έχουν αθροιστικά 3/10 2π και κυρίως μόλις και μετά βίας 2/14 3π ήταν φυσιολογικό να μη φτάνει η εξαιρετική επιθετική παρουσία του Hummer, τα σουτ απ'εξω του Rautins και οι φιλότιμες προσπάθειες των Μαυροειδή-Κουζέλογλου-Φιλιππάκου.. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες η ομάδα παρατάχθηκε με πλήρη δωδεκάδα - από το Ιβανώφειο (11/12) είχε να το κάνει στο πρωτάθλημα και από το εντός με τη Falco (14/12) συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις..

Οι περίπου 4 χιλιάδες θεατές έκαναν το γήπεδο πραγματική έδρα και χειροκρότησαν θερμά την ομάδα για την προσπάθειά της. Μακάρι να υπάρχει αντίστοιχη προσέλευση και στα επόμενα παιχνίδια.

Βίντεο από το παιχνίδι



Δεν υπάρχουν σχόλια: