5.3.23

ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ - ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 'ΝΕΟΥΣ'

 

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας μπάσκετ από το κλειστό του Πλάτωνα (στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή για τα 'παράθυρα' της FIBA και κυρίως τις δυο αλλαγές ξένων) καθώς επικράτησε με άνεση 79-98 του Ιωνικού, που όμως έχει αποδυναμωθεί το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Καντζούρη μετά το πρώτο δεκάλεπτο που τα πήγε άσχημα αμυντικά, ανέβασε στροφές, έλεγξε το ρυθμό, απέφυγε τα λάθη (τέλειωσε το ματς με μόλις 8) και μπόρεσε να κάνει και το απαραίτητο rotation πριν το κομβικό παιχνίδι της Τρίτης στο BCL με τη Limoges, όπου ελπίζει να έχει διαθέσιμο και τον καλύτερό της παίκτη φέτος τον Mitchell που δεν ήταν έτοιμος κι έμεινε εκτός της 6άδας των ξένων για το παιχνίδι στη Νίκαια.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση γιατί ο κομισάριος & οι διαιτητές ζήτησαν να κατέβει το πανώ που είχαν βάλει οι οπαδοί του Ιωνικού για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο ούτε υβριστικό ήταν, ούτε λάθος περιεχόμενο είχε και τελικά δεν 'κατέβηκε'. 

Ο Lemar σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις στο κιτρινόμαυρο ντεμπούτο του με την εμφάνισή του.. έδωσε κίνηση στην περιφέρεια που δεν έδινε το τελευταίο διάστημα ο Frazier, ενώ κάθε άλλο παρά κρύφτηκε στην άμυνα. Θετικό δείγμα και από τον Oriola παρά την αστοχία του που δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει στην ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική συνέχεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια: