9.3.23

ΚΕΡΔΙΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

 

Παίζοντας σοβαρά και συγκεντρωμένα -ειδικά στην άμυνα- η ομάδα μπάσκετ ντούμπλαρε τις νίκες της με την Limoges, κερδίζοντας την και στο Beaublanc με 63-69, έφτασε στο 3-1 και πλέον η πρόκριση στα προημιτελικά εξαρτάται από την ίδια. Ειδικά αν κερδίσει τη   στα Λιόσια την επόμενη εβδομάδα θα την έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά. Πριν από αυτό το καθοριστικό ευρωπαϊκό παιχνίδι υπάρχει το do or die του Σαββάτου με τον Κολοσσό για την Α1, όπου η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να ελπίζει σε πλασάρισμα στην εξάδα της βαθμολογίας στη regular .

Αν και είχε τον καλύτερό της παίκτη τον Mitchell εμφανέστατα ανέτοιμο και τον Miles πάρα πολύ άστοχο η Α.Ε.Κ. βρήκε τις λύσεις που ήθελε δίπλα στον 'συνήθη ύποπτο' -στα ευρωπαϊκά ματς- Strelnieκs, από τους νεοφερμένους Lemar και Oriola που έδωσαν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα. Ο πρώτος ξεκίνησε ιδανικά, κόλλησε στη συνέχεια αλλά πήρε την υπόθεση πάνω του στο τέλος, ενώ η βοήθεια του δεύτερου στην ανάκαμψη μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου ήταν καθοριστική.
 

Οι κιτρινόμαυροι βγήκαν νικητές και στη μάχη της εξέδρας με τον κόσμο της που βρέθηκε στις εξέδρες να μην σταματάει σε όλο τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε χαϊλάϊτς από το παιχνίδι


Δεν υπάρχουν σχόλια: