25.12.23

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΖΜΙ, ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕ..

 

Ούτε στο κλειστό της οδού Κέννεντυ κατάφερε να πάρει ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα μπάσκετ καθώς γνώρισε την ήττα (και με διψήφια διαφορά) από το Περιστέρι στο φινάλε του πρώτου γύρου, μένοντας έτσι για τρίτη φορά στην ιστορία της χωρίς διπλό στο πρώτο μισό της χρονιάς (μετά το 1994/95 που τερμάτισε 8η, και το 2009/10 που σώθηκε τελευταία αγωνιστική..). Με το αποτέλεσμα αυτό τερμάτισε 7η για τον α' γυρο που σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Final-8 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο αν η ομάδα της Α2 "κληρωθεί" σαν 8η, διαφορετικά με τον Παναθηναϊκό..

Σαν να μην έφτανε η ήττα και η κακή εμφάνιση η ομάδα έχασε και τον πιο σοβαρό της παίκτη, τον Kuzminskas για το επόμενο διάστημα.. Ο διεθνής Λιθουανός που υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και αποχώρησε στα τέλη του ημιχρόνου αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 1,5 μήνα ..

Παράλληλα ο Kabengele φαίνεται να μετράει μέρες, αν όχι ώρες στα κιτρινόμαυρα από την ώρα που άλλαξε μάνατζερ με συνέπεια η ομάδα να έχει αποψιλωθεί  και να πρέπει να καλύψει άμεσα τα κενά της αν θέλει να παραμείνει εντός της διεκδίκησης των όποιων στόχων της .




Δεν υπάρχουν σχόλια: