3.12.23

ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ...ΟΡΕΙΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΓΚΡΙ..

 

Στο ίδιο έργο θεατές είδαμε για νιοστή φορά την ομάδα να έχει να αντιμετωπίσει μια ξεκάθαρα στημένη διαιτησία... αυτή τη φορά των Παπαπέτρου-Τσαρούχα-Κατραχούρα που έκαναν ό,τι περνούσε από τα χέρια τους για να πάρει τη νίκη η ομάδα της εξυγίανσης.. Δεν μιλάμε για ένα ή δυο φαλτσοσφυρίγματα, αλλά για διαιτησία σε εντεταλμένη υπηρεσία.. Ενδεικτικά τα τρία φάουλ που χρεώθηκε με το που μπήκε στο παρκέ ο Tillman που έβγαλαν έτσι εκτός παιχνιδιού τον πρώτο σκόρερ της ομάδας..

Χάρη στο πρόδηλο σπρώξιμο των γκρι ο Προμηθέας πήγε στα αποδυτήρια με +19 και έφτασε στο +25 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Κάπου εκεί η τριπλέτα χαλάρωσε, άφησε το ματς να παιχθεί, αλλά μια που οι παίκτες του Plaza ροκανισαν τη διαφορά, κατεβάζοντας την σε μονοψήφια νούμερα, ανέλαβαν ξανά δράση, όπως στην κομβική φάση με το φάουλ στο τρίποντο του McRae που δεν δόθηκε στο 38'23" (κι ενώ είχαν δοθεί 3 βολές σε αντίστοιχη φάση στο α ημίχρονο υπέρ των εξυγιαντών)


Τα υβριστικά -ονομαστικά- συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο πέταλο του Δ.Τόφαλος μάλλον θα οδηγήσουν σε τιμωρία ..

 

Η ομάδα θα πρέπει να αφήσει το ματς πίσω και να καθαρίσει το μυαλό της γιατί την Τρίτη υπάρχει το κομβικό ματς με την Sassari που θα κρίνει την απ'ευθείας πρόκρισή της στους 16 του BCL.



Δεν υπάρχουν σχόλια: