31.12.23

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ..

 

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πέτυχε στο Λαύριο η ομάδα μπάσκετ στο τελευταίο ημερολογιακά παιχνίδι της για το 2023 και πρώτο για το 2ο γύρο. Οι παίκτες του Plaza παρά τα προβλήματα (αποχωρήσεις McLemore, Kabengele, τραυματισμός Kuzminskas) μπήκαν από την αρχή σοβαρά στο παρκέ, προηγήθηκαν με 0-13, έλεγξαν τον ρυθμό και όταν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να πλησιάσουν στο σκορ στα τέλη του ημιχρόνου και τις αρχές της τρίτης περιόδου, πάτησαν και πάλι το γκάζι κι έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Κορυφαίος σίγουρα ο Tillman που ήταν ασταμάτητος στην επίθεση σκοράροντας 31π με εξαιρετικά ποσοστά (7/7 1π, 12/18 2π) ενώ βοήθησε και στην άμυνα για τα δεδομένα του, αλλά σημαντική συμβολή για την εμφάνιση και τη νίκη είχαν τρεις Έλληνες. Ο Καράμπελας που οργάνωσε μαεστρικά (13 ασιστ), έδωσε ρυθμό και πίεση στην άμυνα, ο Κουζέλογλου που κάλυψε όσο μπορούσε το κενό του Kuzmi φτάνοντας σε ένα double-double, αλλά και ο Νετζήπογλουνπου και τον Castaneda περιόρισε, και στην επίθεση μόνο θεατής δεν ήταν.

Ντεμπούτο έκανε έστω και για λίγα λεπτά ο Morgan που έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και είχε καλές τοποθετήσεις. Σίγουρα θα χρειαστεί στη συνέχεια .





Δεν υπάρχουν σχόλια: