10.3.24

ΕΧΑΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΛΙΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΕΞΑΔΑ..

 

Συνεχίζοντας την αγωνιστική της κατρακύλα η ομάδα μπάσκετ έχασε και από τον Προμηθέα στα άδεια Λιόσια με 87-91, πληρώνοντας τόσο τα τριπλάσια λάθη που έκανε, τα διπλάσια επιθετικά ρημπάουντ που της πήραν οι αντίπαλοι, τις κακές επιλογές στο τέλος και φυσικά για νιοστή φορά -κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο- τα σφυρίγματα των διαιτητών (O Knight δεν έκανε ποτέ επιθετικό φάουλ στο 1'11", ο Κουζέλογλου έκοψε καθαρά στα 18.4" κλπ). Έτσι γνώρισε την 11η ήττα σε 13 ματς μέσα στο 2024 κλείνοντας "αισίως" τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς εντός έδρας νίκη σε οποιαδήποτε διοργάνωση αλλά και έναν ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη στα Λιόσια στο πρωτάθλημα αφού η τελευταία ήταν στις 9/12 με το Μαρούσι για τον 1ο γύρο..


 Μένουν μόλις δυο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου (εκτός με Μαρούσι και εντός με Περιστέρι) και για να αποφύγει να παίξει στα playout, χρειάζεται και να κερδίσει τα δυο ματς που απέμειναν και να ευνοηθεί από αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια.. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με Κολοσσό-ΠΑΟΚ στο 8-13, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται Μαρούσι-Λαύριο με 7-14. Αν συνεχίσει στην ίδια αγωνιστική πορεία δεν αποκλείεται να τερματίσει και κάτω από την 8η θέση.. 

Και ο σοβαρός τραυματισμός του Morgan από το αντιεπαγγελματικό φάουλ του Echenique που αρχικά δεν είχαν δώσει τίποτα οι διαιτητές κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.. Ειδικά με τον Tillman ακόμα τραυματία, τον Hall εκτός 7άδας ξένων και ένα ενεργό ban ..





Δεν υπάρχουν σχόλια: