7.3.24

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ..

 

Διαδικαστικά θα είναι τα δυο επόμενα παιχνίδια του BCL για την ομάδα μπάσκετ αφού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την αποδεκατισμένη από απουσίες Hapoel Holon στα άδεια Λιόσια (μάλλον όχι από απόφαση των διοργανωτών καθώς δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτα επίσημο), χάνοντας μετά από ρεσιτάλ αυτοκαταστροφικών και αυτοκτονικών επιλογών στην τρίτη παράταση με 108-112.

Στην κανονική διάρκεια προηγήθηκε με 77-73 αλλά κατάφερε με μπαράζ κακών επιλογών να σωθεί επειδή έχασαν οι φιλοξενούμενοι τις βολές στο τέλος.. Στην 1η παράταση μπορούσε να κερδίσει με το ζευγάρι βολών του Randle αλλά αυτός έχασε την πρώτη.. Και κυρίως στην 2η παράταση ενώ προηγήθηκε με 10π (!!) στο 2'03" και μπήκε με +8 στο τελευταίο λεπτό κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να μην κερδίσει... Στην 3η παράταση είχε την ευκαρία να πάει για ισοφάριση ή νίκη αλλά ο Καράμπελας έχασε τη μπάλα στα 6".. Στο τέλος ήρθε η ήττα και ο δίκαιος -δυστυχώς- αποκλεισμός, μια που η ομάδα παρουσιάστηκε κάκιστη και στα τέσσερα ματς της φάσης των 16..

Image

Κρίμα για την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Kuzminskas που σκόραρε 40 πόντους (μαζεύοντας και 11 ρημπάουντ) και μάλιστα τους 36 από αυτούς μετά το 26' όταν σημείωσε τους 36 από τους 57 που βάλαμε (άλλους 13 σκόραρε στο ίδιο διάστημα ο McRae).. 4 στο τέλος της 3ης περιόδου, 13 στην 4η, 6 στην 1η παράταση, 9 στην 2η, 4 στην 3η ..

Image

Πλέον η ομάδα θα πρέπει να επικεντρωθεί στην Α1 και στην αποφυγή των playout κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται με 10 ήττες σε 12 παιχνίδια μέσα στο 2024, χωρίς αξιόπιστο σέντερ, χωρίς αξιόπιστο playmaker και χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με την τελευταία αλλαγή ξένου που δικαιούται ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: