24.3.24

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ


 Ούτε το Περιστέρι μπόρεσε να κερδίσει για την τελευταία αγωνιστική της περιόδου η ομάδα μπάσκετ κι έτσι έχει μείνει πλέον 3,5 (!!) ολόκληρους μήνες χωρίς εντός έδρας νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, συμπλήρωσε όλο τον δεύτερο γύρο του πρωταθληματος χωρίς νίκη στα Άνω Λιόσια, έμεινε για πρώτη φορά μετά τη χρονιά του υποβιβασμού με μονοψήφιο αριθμό νικών στην κανονική περίοδο, ενώ δεν πέτυχε καμιά νίκη απέναντι στις πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας για πρώτη φορά μετά το 2009/10 .. Έτσι κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να τερματίσει εκτός πρώτης εξάδας, αφού ισοβάθμησε μεν με τον Κολοσσό στην 6η θέση, όμως υστερεί στην ισοβαθμία καθώς κατάφερε -άλλο κατόρθωμα κι αυτό- να υποστεί την πιο βαριά της ήττα φέτος στη Ρόδο χάνοντας και τη διαφορά του +19 του α' γύρου.

Πλέον μπροστά της έχει τα playout όπου καλείται να δείξει αν θα καταφέρει να μείνει και εκτός playoff . Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια (Μαρούσι εντός, Απόλλωνα εκτός, Λαύριο εντός, ΠΑΟΚ εντός, Καρδίτσα εκτός) πέρα από την δεδομένη έλλειψη του Morgan (που βγήκε εκτός 7άδας ξένων και δεν μπορεί να ξαναμπεί) δεν θα έχει ούτε τον Knight που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα το Σάββατο, ενώ ζητούμενο είναι αν θα προλάβουν να ξαναπαίξουν οι επίσης τραυματίες Φλιώνης, Tillman.

Αγωνιστικά η ήττα ήρθε με το γνωστό τρόπο.. Κατάφερε να καλύψει το -10 με το οποίο έχανε στις αρχές της 3ης περιόδου (55-65 στο 23'), ισοφάρισε και μπήκε με προβάδισμα στο τελευταίο τρίλεπτο όπου για νιοστή φορά φέτος τα έκανε όλα λάθος και γνώρισε ακόμα μια ήττα.. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση ..





Δεν υπάρχουν σχόλια: