16.9.06

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Εντελώς διαφορετική εικόνα είχε η ομάδα σήμερα με το Αιγάλεω, στον μικρό τελικό του 'Ανδρέας Βαρίκας' στο Ελληνικό. Για να είμαι πιο ακριβής, μάλλον συνέχισε εκεί που σταμάτησε χθες στο β' ημίχρονο (μετά το αναγνωριστικό παιχνίδι του πρώτου μέρους, όταν οι παίκτες μάθαιναν να βρίσκονται μέσα στο παρκέ). Η νίκη ήρθε πολύ πιο εύκολα από το τελικό 73-66, αφού στην 2η περίοδο η ομάδα έμεινε για πολλή ώρα χωρίς σκοράρισμα, έχοντας στο παρκέ τους Μαγκουνή, Αθανασούλα, Παπανικολάου, Μάτο. Aυτό ήταν και το μόνο αρνητικό του αγώνα, αφού οι 'πιτσιρικάδες' δεν έπεισαν ότι μπορούν να σταθούν. Από την άλλη, η λογική μου λέει πως δεν πρέπει να μπαίνουν 3 ή 4 πιτσιρικάδες μέσα στην πεντάδα και να δούμε πως στρώνει, αλλά να μπαίνει ένας-ένας σε μια στρωμένη πεντάδα και τότε θα δούμε πραγματικά τι ψάρια πιάνουν.

Η έκπληξη του αγώνα σαφέστατα ήταν ο Κώστας Μάγλος που ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και κυριάρχησε κάτω από τη ρακέτα, σκοράροντας κατά βούληση (18π) ενώ ήταν άψογος και αμυντικά (10ρ), με αποτέλεσμα να με κάνει να αναθεωρώ αυτά που έγραφα χθες.

Οι Κόμματος, Ταπούτος, Μάκης Νικολαϊδης ήταν και πάλι θετικοί όπως και χθες, όπως ήταν και ο Jasmin Perkovic που δείχνει να βγαίνει εξαιρετική επιλογή.

Άντε να έρθουν και οι ξένοι, για να δούμε τι θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: