6.9.06

KΛΗΡΩΣΗ Α1



Έγινε στο Grand Resort Lagonisi η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α1 του 2006/07. Αυτό που μετράει είναι πως η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Γρανίτσα που έκανε και δηλώσεις στην ΕΤ1, λέγοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα και θα γίνουν προσπάθειες για να επιστρέψει η ομάδα στις πρώτες θέσεις. Παράλληλα οριστικοποιήθηκε πως θα παίζουμε στο ΟΑΚΑ και δια στόματος Γιώργου Ορφανού που έκανε παρέμβαση, λέγοντας πως «Οι χώροι του αθλητισμού είναι για τον αθλητισμό. Ακόμη κι αν υπάρχουν οικονομικές αποκλίσεις, η ΑΕΚ θα παίξει εφέτος στο ΟΑΚΑ»

Οι δηλώσεις αυτές και η οριστικοποίηση της κιτρινόμαυρης παρουσίας στο ΟΑΚΑ, χάλασε τους Γιαννακοπουλαίους, που δήλωσαν πως δεν είχαν ενημερωθεί γι'αυτή την απόφαση... (ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ;;;) . Μάλιστα ο γιος του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε «Καλούμε τα εκατομμύρια φίλων του Παναθηναϊκού ανά την Ελλάδα να αποδοκιμάσουν την ενέργεια του Ορφανού να βάλει τέλος στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού (στο μάρκετινγκ), βάζοντας την ΑΕΚ πίσω στο ΟΑΚΑ».

ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΒΕΤΟ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ...
ΑΪΝΤΕ...

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου : @Πανελλήνιος (11/10), Απόλλων Π (18/10), @Παναθηναϊκός (21/10), Μαρούσι (28/10), @Μακεδονικός (4/11), Ολύμπια Λαρ (11/11), @Άρης (18/11), Ολυμπιάδα Π (25/11), @Πανιώνιος (2/12), @Ολυμπιακός (9/12), Αιγάλεω (16/12), @ΠΑΟΚ (30/12), ΑΕΛ 1964 (6/1).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν κολαει με το ποστ,απλα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις επειδη σε βλεπω ενημερωμενο ,μηπως ξερεις που θα παιζουν τα τμηματα βολλευ της αεκ φετος και του χαντμπολ;ευχαριστω να συνεχισε την καλη δουλεια

haridimos είπε...

Το ανδρικό βόλλεϋ θα παίζει στο κλειστό του Ιωνικού ΝΦ, το γυναικείο βόλλεϋ στο νέο κλειστό της Μεταμόρφωσης και το χάντμπωλ στην Ηλιούπολη.