18.9.10

ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ Ο EDDIE SHANNON


Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του Eddie Shannon (29/1/1977, 1μ80) που θα είναι ο βασικός playmaker της ομάδας για τη φετινή περίοδο . Σίγουρα δεν έχει το όνομα του Green, ούτε την φρεσκάδα του DJ για να τον συγκρίνουμε με τους 'άσους' της τελευταίας τριετίας .

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έντι Σάνον, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας. Οι πρώτες του δηλώσεις.
«Γνωρίζω άριστα που έρχομαι και σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ στο νέο πρωτάθλημα» ανέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης και συνέχισε: «Στην κατ΄ ιδίαν συνομιλία που είχα με τον κ. Γκέκο ενημερώθηκα πλήρως για τους στόχους που έχει η ΑΕΚ, ενώ του επισήμανα ότι είμαι έτοιμος αγωνιστικά να συνεισφέρω τα μέγιστα. Έχω μάθει, ήδη, για τη δυναμική που παρουσιάζουν οι φίλαθλοι της ομάδας μου, οι οποίοι και αποτελούν τον έκτο παίκτη σε κάθε αναμέτρηση. Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ».
Ο Έντι Σάνον είναι ένας πολύπειρος πόιντ γκαρντ, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις Ούραλ Γκρέιτ, Βέντσπιλς, Ούντινε, Σπλιτ και Στρατσμπούρ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Την σεζόν 2007-08 με την Στρασμπούρ είχε 13 πόντους μέσο όρο, 2.6 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ. Ενώ, την περίοδο 2008-09 με την Σπλιτ είχε 15.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 2.3 κλεψίματα.

Επαιξε με το Florida University στο NCAA (1995-99), έγινε draft στο USBL από τους Tamba Bay Windjammers στο #8. Στη συνέχεια πήγε στη Σουηδία και το 2001-02 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Plannja Basket Lulea . Μετά στη Ρωσία με την Ural Great Perm παίζοντας και στο Uleb Cup . To 2003 πήγε στην Ιταλία και έπαιξε δυο χρονιές στην Α1 με την Snaidero Cucine Udine. Το 2005/06 έμεινε στη γειτονική χώρα, αλλά στην Α2 με τη Dinamo Sassari . Στη συνέχεια έπαιξε στη Λεττονία με την BK Ventspils και την επόμενη χρονιά στη Γαλλία με τη Strasbourg (και τις δυο σεζόν συμμετείχε στο Uleb Cup) . To 2008 πήγε στην Κροατία με την KK Split και την Αδριατική Λίγκα, ενώ πέρσι ξεκίνησε στον Απόλλωνα Λεμεσσού και τέλειωσε με τη Fileni Jesi στην Α2 Ιταλίας .

Tα στατιστικά του :


Κι ένα βιντεάκι από το πέρασμά του στη Σαρδηνία με τη Dinamo Sassari



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλωσήρθες Eddie!

Ελπίζω να δώσει ηρεμία στην οργάνωση και καλό κλίμα στην ομάδα (που έλλειψαν πέρυσι, από τον έτερο Gator, Taurean Green).

Σίγουρα, ατομικά, δεν είναι επιπέδου Green. Από όσο θυμάμαι, από ελάχιστα παιχνίδια της Strasbourg που είχα δεί, δεν περιμένω θαύματα στο σκοράρισμα (άλλωστε ο Μηνάς έχει άλλους παίκτες γι' αυτό). Αλλά ο Eddie είναι καλός χειριστής και πασέρ τόσο πρός τους ψηλούς, όσο και σε "γιουγκοσλάβικο" στύλ (διείσδυση και πάσα έξω για ελεύθερο σούτ).

Βέβαια, εάν Grundy, Μάκης και Cohadarevic ανταποκριθούν στο σκοράρισμα, οι αντίπαλες άμυνες θα κλείνουν σε αυτούς και ενδεχομένως να έχουμε θετικές εκπλήξεις στο σκόρ από Eddie, Mack και Πέρι.

Για να δούμε ...

Στέλιος

Ανώνυμος είπε...

It was rather interesting for me to read that blog. Thanks for it. I like such themes and everything connected to this matter. I definitely want to read more on that blog soon.

Joan Benedict
escorts teens