1.10.10

ΑΥΡΙΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

Τέλειωσε τη φάση της προετοιμασίας της στην Κω η ομάδα μας και αύριο το απόγευμα (18:00) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό (το πρώτο της σεζόν) τον Διαγόρα Ρόδου στο κλειστό της Τέντας

Μία μέρα απομένει για τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού αγώνα που εξασφάλισε
ο Διαγόρας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του.

Δύο εβδομάδες πριν την ιστορική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής με την Κηφισιά, ο «γηραιός» θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κω για μίνι προετοιμασία.

Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.00’ αλλά δεν θα φιλοξενηθεί στο Βενετόκλειο μιας και εκείνη την ώρα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΒΑΠ Κολοσσού.

Έτσι οι φίλοι του Διαγόρα θα πρέπει να περιοριστούν στις ελάχιστες θέσεις που διαθέτει η (ανακαινισμένη) τέντα.
Πηγή : Ροδιακή, Γράφει : Μάγδα Σούγγαρη


Το επόμενο Σαββατοκύριακο τώρα η ομάδα θα βρεθεί στη -γενέτειρα του αγαπημένου της στήλης Σολεαποκλεισμένου Αγγέλου- Χαλκίδα για τουρνουά με την τοπική ομάδα και Περιστέρι, Ηλυσιακό .

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ME ΓΣΧ - ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟ


Ένα μεγάλο τουρνουά θα διοργανώσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας στις 8 και 9 Οκτωβρίου στο κλειστό Κανήθου. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν μαζί με την ομάδα της Χαλκίδας είναι η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο Ηλυσιακός. Οι αγώνες θα γίνουν Παρασκευή 8-10 τις ώρες 18:00 - 20:00 και 20:00 - 22:00 και το Σάββατο 9-10 τις ώρες 16:00 - 18:00 και 18:00 - 20:00. Τα έσοδα από το Τουρνουά, θα διατεθούν στον σύλλογο "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός", για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα. Αυτό το τουρνουά θα είναι το τελευταίο δυνατό τεστ του Γυμναστικού, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, που θα γίνει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με αντίπαλο την συμπολίτισσα Έξω Παναγίτσα, στο Πατραϊκής - Πειραϊκής.





Ενδιάμεσα μεσολαβεί το παιχνίδι στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή, την Τρίτη 5/10 .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο GRANDY ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΙΔΗΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΤΙΚΟΥΔΗ Η' ΤΟΝ ΜΠΟΓΡΗ ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ CENTER ΦΕΤΟΣ ? ΑΕΚ 21R ΗΛΙΑΣ Ν.Φ.

haridimos είπε...

Τον Μπόγρη τον θέλει ο Πανελλήνιος (ίσως στράβωσε η δουλειά τώρα που πήρε Καραθαναση δανεικο απο γαυρο) αλλά μάλλον κλείνει σε ΠΑΟΚ.

Βλέπω να παίζουμε χωρίς σέντερ (ή να διώχνουμε σε κάνα μήνα κάποιον περιφερειακό για να φέρουμε ψηλό..)

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ