11.10.10

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ


Αυτό δήλωσε χωρίς περιστροφές ο Μηνάς Γκέκος σήμερα στη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε στην Αίγλη του Ζαππείου ο ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα ...

οι δηλώσεις από το basketnet.gr

11 | 10 | 2010 18:49

Γκέκος: «Παρακαλάμε να γίνει απεργία»!

Μια πικρή αλήθεια, χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του είπε ο Μηνάς Γκέκος, επιβεβαιώνοντας με τα λεγόμενα του όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος επισήμανε πως «πολλές ομάδες τις βολεύει η απεργία των παικτών γιατί δεν είναι έτοιμες»!
Ο τεχνικός της «Ένωσης» αναφερόμενος στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα, τόνισε: «Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική γιατί έχουμε έξι ημέρες να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε κατά το δυνατόν έτοιμοι. Και συμφωνώ με τον Παπανικολάου, εμείς είμαστε από τις ομάδες που παρακαλάνε να γίνει απεργία! Γιατί δεν μπορούμε να αγοράσουμε χρόνο προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα για να καλύψουμε το χαμένο χρόνο».
Για τα μεταγραφικά, της ΑΕΚ, σχολίασε: «Είναι ένα θέμα σε εξέλιξη, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες για τις μεταγραφές. Προτεραιότητα μας είναι οι ψηλοί. Κοιτάμε να βρούμε λύσεις σ’ αυτό τον τομέα για να μην έχουμε πρόβλημα. Εστιάζουμε σε δυο παίκτες (Μπόγρης- Ντικούδης) και θα δούμε».
Όσον αφορά τον Άντονι Γκράντι, είπε: «Ο Γκράντι δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση με την ομάδα. Σήμερα θα κάνει την πρώτη προπόνηση. Δυο ημέρες στην Χαλκίδα δούλεψε ατομικά με τον γυμναστή, αλλά είναι πίσω αγωνιστικά. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε χρόνο. Έχουμε κάνει έξι προπονήσεις ακριβώς. Ότι και να κάνεις σ’ αυτό το μικρό διάστημα δεν μπορείς να βάλεις τα πράγματα που θες. Μια ομάδα για να προετοιμαστεί κατάλληλα θέλει 5-6 εβδομάδες και εμείς δουλεύουμε 2-3 εβδομάδες». Για το γηπεδικό ο Γκέκος, υπογράμμισε: «Έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο. Περιμένουμε την απόφαση της Πολιτείας, αλλά και των Δικαστηρίων. Είναι κάτι που δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε. Αυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Ίκαρο στο Ελληνικό. Δουλεύουμε καθημερινά στο Ελληνικό και βλέπουμε».


Βέβαια δε μας φταίει κανείς που δεν μπορούσαμε να μπούμε στο Ελληνικό μέχρι τις 9 Σεπτέμβρη και μέχρι τότε κάναμε ουσιαστικά μόνο τρέξιμο επειδή δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να καλύψουμε τα στοιχειώδη έξοδα που απαιτούνταν, που χρωστάμε στα Ολυμπιακά Ακίνητα και είμαστε στα δικαστήρια περιμένοντας από μέρα σε μέρα την έξωση, που ο Grundy δεν έχει κάνει προπόνηση γιατί ξέραμε πότε θα ερχόταν και δεν μας ένοιαζε (προφανώς γιατί γλυτώναμε τουλάχιστον ένα μηνιάτικο των 20,000 €), που μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη στην προπόνηση η δεκάδα συμπληρωνόταν από το εφηβικό (προφανέστατα και πάλι για να έρθουν καθυστερημένα οι ξένοι και να αρχίσουν να πληρώνονται πιο αργά), που έχουμε παίξει τα μισά και λιγότερα φιλικά από τις άλλες ομάδες -εκτός από το Μαρούσι, που έχουμε φτάσει πέντε μέρες πριν την πρεμιέρα και δεν έχουμε σέντερ ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Great story as for me. It would be great to read more about this matter. The only thing I would like to see here is some pics of some gizmos.

David Karver
cell signal blocker

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ