22.1.11

ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..

Να κατεβάσουμε ρολά στο τμήμα να ησυχάσουμε και να τελειώσει το μαρτύριο της σταγόνας ...
59-37 χάναμε κάποια στιγμή στο τρίτο δεκάλεπτο από τον νεοφώτιστο Ικαρο που έχει παρά μία τις διπλές μας νίκες, για να τελειώσει το ματς με 83-68 .. Ο Πανελλήνιος κέρδισε μας έπιασε και μας έχει πάρει και στην έδρα μας και μετά την απόκτηση των Smith & Francis δεν νομίζω ότι ρεαλιστικά μπορεί να κινδυνέψει ... Ο Ηρακλής που  έμεινε στις τρεις νίκες, κάνει κινήσεις και φέρνει τον Smush Parker .. Ο Ηλυσιακός -που με τον Γαμπιεράκη πρέπει να είναι η μόνη ομάδα πέρα από τους πρασινοκόκκινους που πληρώνει στην ώρα της- κέρδισε την Καβάλα και είναι μια νίκη πίσω μας, για να μας πιάσει ή ξεπεράσει όταν παίξουμε μαζί.. Οι ομάδες που βρίσκονται πάνω μας, έχουν ήδη από 6-7 νίκες αριθμό που εμείς δε φτάνουμε ούτε στα όνειρά μας πλέον ..  Ακόμα και το τοτέμ της κιτρινόμαυρης μπασκετικής ιστορίας, ο Μηνάς Γκέκος δεν άντεξε να συνδέσει το όνομά του με τον διαφαινόμενο υποβιβασμό..

Γιατί πως μπορεί να ανακάμψει αυτή η ομάδα και να σώσει έστω και στο παρά πέντε την παρτίδα ;

Από τους 6 ξένους που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα, αύριο θα έχουμε μόνο έναν - άντε δυο αν τελικά επιστρέψει ο Cohadarevic που είχε κοπεί από τον πρώην πια προπονητή μας... Αυτοί που ήρθαν προχθές απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν ηγέτες και τα τεράστια κενά στο ρόστερ μας παραμένουν.. Ο όποιος κόσμος ασχολιόταν με την ομάδα έχει αποστασιοποιηθεί ή απομακρυνθεί με όλη την κατάντια της Βασίλισσας τα τελευταία χρόνια ..

Αγωνιστικά για το παιχνίδι στη Γλυφάδα δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανείς ... Οι αντίπαλοι ξέροντας πως έχουμε μόνο τον 38χρονο Castle για playmaker τον πίεζαν συνεχώς με συνέπεια αυτός να υποπίπτει σε λάθη και να μη μπορεί να προσφέρει στοιχειωδώς... Κάτω από το καλάθι δεν υπήρχε κάποιος να κάνει την υπέρβαση καλύπτοντας την παντελή απουσία σέντερ καθώς και την αποχώρηση και του Lamont Mack την προηγούμενη (που βρήκε συμβόλαιο στη γειτονική Βουλγαρία και δεν είναι τυχαία η αισθητή πτώση στην απόδοσή του άσου σε όλα τα στοιχηματικά sites μόλις γνωστοποιήθηκε).. Στην περιφέρεια δεν υπάρχει πια ο Grundy από τον οποίο θα μπορούσαμε να περιμένουμε τους 15 σίγουρους πόντους.. Η άμυνά μας απέδειξε για άλλο ένα παιχνίδι γιατί είναι η χειρότερη της κατηγορίας κι έτσι όλα αυτά ήρθαν κι έδεσαν ..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ !
ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ)
ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ(ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ)ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ;
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος φταίει που δεν έχει ομάδα χρήματα????

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ...

Οταν είχαμε την ημερομάδα αρχες τηε δεκαετιας του 2000 και πήραμε το πρωτάθλημα, ο κόσμος πήγαινε μόνο στα play-offs με τους γαύρους.. Ολη την υπόλοιπη χρονιά στο ΟΑΚΑ ήταν γεμάτα μόνο τα μπλέ καθίσματα και άμα, αρα εσοδα απο τα εισητηρια [0]... Αυτά είδε και ο Φιλίππου και αποσύρθηκε (επιχειρηματιας ειναι ο τυπος και οχι κανενας μαλ@κ@ς) γιατι είδε οτι οι οπαδοί μας είναι ποδοσφαιρόφιλοι και αντιμπασκετικοί!!! Ο Αεκτζής την τελευταία 15ετία προτιμά να πάει να δεί στο ποδόσφαιρο τους αμπαλους μας σε κάτι παιχνίδια με ατρόμητους, εργοτέληδες κτλ παρα να υποστοιρίξει την ομάδα του μπάσκετ που παραπεει.
Και οταν πάει, κανει επεισόδια, βανδαλισμούς και αποτρέπει και σοβαρούς φιλάθλους να πάνε στο γύπεδο...


Οποτε, τσαμπα ασχολούμαστε εμεις η μειοψηφία... :(

Nik είπε...

Έτσι είναι την 1η ευθύνη την έχει ο κόσμος. Ακόμακαι πέρυσι που στην αρχή της σεζόν υπήρχε ένα σοβαρό ρόστερ αντί για 5.000 διαρκείας και έδρα καμίνι στο ελληνικό είχαμε ανοιχτές τις πόρτες στα μισά ματς χωρίς εισιτήριο και στα άλλα μισά τιμωρημένοι από τα καφριλίκια.
Τώρα διαλυθήκαμε, φέυγει και ο Γκέκος, καληνύχτα.
Όπως και να έχει δεν μπορώ να πω "καλύτερα στην Α2" δεν μου πάει η καρδιά. Κα΄τι να γίνει, έρανος δεν ξέρω τι να σώσουμε ο,τι σώζεται έστω την τελευταία στιγμή.

GeorgeZ είπε...

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΛΗ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΛΙΓΚΑ ΚΤΛΠ.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ