5.1.11

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες η κατάστασή στη μπασκετική ΑΕΚ να απέχει πάρα πολύ από το να χαρακτηριστεί όχι ιδανική, αλλά απλά και μόνο ανεκτή, όμως παρά τις σοβαρές αντιξοότητες  οι παίκτες του Μηνά Γκέκου κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο διπλό μέσα στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή που μας δίνει βαθιές βαθμολογικές ανάσες .

Με τον Grundy και τον Mack να έρχονται από τις ΗΠΑ μόλις την προηγούμενη μέρα (κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα αγωνιστικά μια που ενώ παίρναμε το 33% των πόντων μας στην επίθεση μέχρι σήμερα από αυτούς τους δυο 16 ο Anthony & 9.8 o Lamont ενώ τώρα μας έδωσαν μόλις 5 πόντους δηλαδή κάτι παρακάτω από 7%), με τον Mels τραυματία και τυπικά και μόνο στην αποστολή, τον Δορκοφίκη να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και τη συμμετοχή του Νικολαϊδη να ήταν αβέβαιη για τους ίδιους λόγους, οι προοπτικές μας μόνο ευοίωνες δεν ήταν ... Ειδικά αν συνυπολογίσουμε πως σε αυτό το γήπεδο από τον ίδιο αντίπαλο είχαμε γνωρίσει βαρύτατη ήττα σε φιλικό αγώνα τον Οκτώβρη..

Βέβαια από τότε έφυγε ο Everett, o Lewis αλλά και ο Πιλαφίδης από τον γηραιό ενώ σε μας ήρθε ο Ντικούδης, έφυγε ο Shannon ενώ φύγαμε και τον Cohadarevic κι έτσι οι δυο αντίπαλοι ήταν αισθητά διαφορετικοί μετά από αυτούς τους τρεις μήνες .. Η ουσία είναι πάντως πως γυρίσαμε με ένα υπερπολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα που μας δίνει αισιοδοξία για να ξεφύγουμε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη . Αρκεί να μην διαλυθεί η ομάδα από τα προβλήματα που την ταλανίζουν..

2 σχόλια:

GL21 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!ΌΝΤΩΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ,ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ!Η ΑΕΚ ΘΥΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΛΕΟΝ,ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΙΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗ 10η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΑΝΟΔΟΥ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΝΗ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ,ΜΗΝΑ ΓΚΕΚΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΌΛΟΙ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΆΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ...ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ,ΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΚΑΛΑ!ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Ήθρε η υπερπολύτιμη νίκη επι του Ηρακλή και τώρα όλοι Ελληνικό για να στηρίξουμε την ΑΕΚΑΡΑ.