3.1.12

ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗ ΤΟΥ 'ΦΡΙΞΟΥ' ...

Έφυγε χθες σε ηλικία μόλις 39 ετών η δημοσιογράφος Έλλη Κωνσταντουδάκη, κόρη του Πατριάρχη της κιτρινόμαυρης δημοσιογραφίας, Φώτη Κωνσταντουδάκη συνιδρυτή και επί σειρά δεκαετιών διευθυντή του Δικέφαλου (στον οποίο έγραφε συνήθως ως Φρίξος Κώνστας)..

Ελαφρύ να είναι το χώμα, και κουράγιο στους δικούς της καθώς δεν υπάρχει χειρότερο για ένα γονιό από το να συνοδεύει το παιδί του στην τελευταία του κατοικία...

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

"Η Έλλη Κωνσταντουδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Άρχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα στις αρχές του 1992 στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» και ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. 

 Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», « VETO », στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΒΗΜΑ FM » και « CITY FM » και από τον Ιούνιο του 2011 στο νέο «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», καλύπτοντας πάντα το δικαστικό ρεπορτάζ. 
Ευγενική, δυναμική, αγαπητή και άψογη συνάδελφος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία της.
Στην σύντομη ζωή της άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τη γνώρισαν. Είχε πολλά προσόντα και μεγάλες προοπτικές. Η μοίρα, όμως, φαίνεται, είχε άλλα σχέδια. Έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και στέρησε τη δημοσιογράφο από την εφημερίδα της και τους συναδέλφους της, την καλή φίλη από τους φίλους της.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Μυκονιάτικα Αγίων Αναργύρων και η ταφή της θα γίνει στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τον πατέρα της και συνάδελφό μας Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και τον σύζυγό της Στάμο Σιαφάκα, φωτορεπόρτερ, την οικογένειά της, τους οικείους της και αποχαιρετά μια άξια συνάδελφο, που παρ’ όλο που «φεύγει» νωρίς και άδικα, υπηρέτησε με ευπρέπεια και υποδειγματικό ήθος τη δημοσιογραφία".  


Ανακοινώσεις έβγαλαν τόσο η Ερασιτεχνική

Καλό ταξίδι Έλλη μας
2 Ιανουαρίου 2012 - ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε αυτές τις στιγμές δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο. Δυστυχώς δεν μπορεί κανείς μας να πει και να κάνει τίποτα για να γιατρέψει την πληγή. Ο Πατριάρχης της κιτρινόμαυρης δημοσιογραφίας ο Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, ο άνθρωπος που γαλούχησε γενεές Ενωσιτών δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα της μοίρας. Έχασε το ίδιο του το σπλάχνο, το παιδί του. Η Έλλη Κωνσταντουδάκη έφυγε από κοντά μας εντελώς άδικα. Μας στοίχισε πολύ αυτό. Ξέρουμε ότι οι δικοί της - οι δικοί μας άνθρωποι, έχουν χάσει τον κόσμο τους. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να γιατρέψουμε τον πόνο, μα δεν μπορούμε. Ακόμη και να γράψουμε συλλυπητήρια είναι πολύ λίγο μπροστά στο χαμένο χαμόγελο της Έλλης. "Έφυγε" το χαρούμενο αυτό πρόσωπο, ο υπέροχος άνθρωπος, το παιδί του "Δασκάλου" μας... Μόλις στα 39 της ταξίδεψε εκεί στην γειτονιά των Αγγέλων. Έχει πολλούς σημαντικούς Ενωσίτες εκεί να της κρατούν το χέρι. Εμείς θα την θυμόμαστε πάντα στην φωτογραφία εκείνη που χαμογελάει, κοριτσάκι μικρό, δίπλα στον Θωμά Μαύρο. Πατριάρχη κουράγιο, κράτα σε παρακαλούμε... Καλό ταξίδι Έλλη μας.


ΑΕΚ


όσο και η ΚΑΕ Α.Ε.Κ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δευτέρα 2/1

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό της Έλλης Κωνσταντουδάκη, κόρης του γνωστού δημοσιογράφου και Ενωσίτη, Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη.
Η μπασκετική οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί για την ξαφνική απώλεια της 39χρονης δημοσιογράφου και εύχεται στους δικούς της ανθρώπους κουράγιο και δύναμη για την δύσκολη συνέχεια.
Η διοίκηση της ΚΑΕ θα παρευρεθεί αύριο στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων για να πει το τελευταίο αντίο στην Έλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: