13.10.14

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ..


Πελατειακή σχέση έχει αναπτύξει απέναντι μας ο Κόροιβος, αφού μετά τις τρεις περσινές ήττες μας από την ομάδα της Αμαλιάδας ήρθε τώρα και η τέταρτη στην πρεμιέρα της Α1 .. Αξιοσημείωτο πως χάσαμε με 80-67, ενώ το σκορ ήταν 64-63 μέχρι το 35' όταν δέχθηκε αντιαθλητικό ο Παπαντωνίου ... σχεδόν ίδιο σκορ με πέρσι (82-67) όταν η διαφορά εκτοξεύθηκε έπειτα από τεχνικές ποινές στον πάγκο μας στο τελευταίο λεπτό . Φαίνεται πως μάλλον μας λείπει το καθαρό μυαλό στο τέλος σε αυτό το γήπεδο κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο ..
Με τους τέσσερις Αμερικανούς μας να έχουν αθροιστικά μόλις και μετά βίας 8 πόντους δεν μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια, κι αυτό γιατί σε όλα τα άλλα ματς της Α1 οι ομάδες είχαν τους μη Ευρωπαίους τους να σκοράρουν από 30 μέχρι 48 .. Μόνο η Κηφισιά είχε 2π από τους Αμερικανούς της -2 τον αριθμό- και ο Davis της οποίας ήταν ο μόνος που έμεινε άποντος παρέα με τον Goodridge .

Πάλι καλά που πέρα από το συνήθη ύποπτο Σαρικόπουλο που συνεχίζει να κάνει φοβερό ξεκίνημα (14π με 10ρ τα 7 επιθετικά) και τον Sakota που προσφέρει διψήφια παραγωγή πόντων ακόμα κι αν είναι σε κακή βραδιά, είχαμε τον Milan Milosevic (16 πόντοι και 11 ρημπάουντ) στην πρώτη του παρουσία με τα κιτρινόμαυρα να δείχνει την αξία του παρά το γεγονός πως δεν ήταν ούτε τρεις μέρες στην ομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: