8.10.14

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο MILOSEVIC !


Ολοκληρώθηκε το puzzle του roster της ομάδας μας, καθώς καλύφθηκαν τόσο οι έξι θέσεις παικτών που δεν μπορούν να παίξουν στις Εθνικές μετά την απόκτησή του Βόσνιου forward Milan Milosevic (26/9/1985, 2μ03, ενώ προστέθηκε και ένας παίκτης ακόμα για το 3-4 .

Ο Milosevic ήταν στην Αθήνα καθώς είχε κλείσει με τον Πανιώνιο, αλλά με τα νέα δεδομένα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν στον 'αέρα' και έκλεισε σε εμάς . Είναι αρκετά έμπειρος - είχε παίξει και στο Eurobasket του 2011 με την Εθνική του .


 Ξεκίνησε την καριέρα του στην Hercegovac Bileca στη Βοσνία το 2003/04 όπου έπαιξε και την επόμενη χρονιά. Μετά ακολούθησε μια τριετία στη Sloboda Dita Tuzla, για να πάει μετά στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα(Crvena Zvezda) -(φωτο)
Το Δεκέμβρη του 2009 πήγε στην Bosna Sarajevo όπου και έκλεισε τη σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο. Συνέχισε στην Κύπρο με τον Κεραυνό Στροβόλου, για να γυρίσει μετά στη Buducnost (φωτό) με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο του 2012, έχοντας μέτρια παρουσία. Πέρσι στη Σλοβενία με την Zlatogor Lasko είχε 14.1 πόντους και 8,5 ρημπάουντ.

Αναλυτικά στατιστικά καριέρας :

Δεν υπάρχουν σχόλια: