15.4.15

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑ


Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη, ότι τιμά την Ιστορία της. Η διοίκηση της ΑΕΚ θέλοντας να υλοποιήσει την δέσμευση του περασμένου Σεπτεμβρίου, αποφάσισε να τιμήσει τον αθλητή-σύμβολο ενός ολόκληρου λαού, και όχι μόνο του «κιτρινόμαυρου», τον Γιώργο Αμερικάνο, όπως αξίζει στην τεράστια διαδρομή του και στην πέραν των συνόρων φήμη του.
Η διοίκηση της ΑΕΚ στο περιθώριο της αναμέτρησης του Σαββάτου (18/4, 17:00) με τα Τρίκαλα, προτίθεται να αποσύρει στον ουρανό του Κλειστού του ΟΑΚΑ την ιερή φανέλα του «Παγκόσμιου» με τον αριθμό 10.

Η διοίκηση της ΑΕΚ προσκάλεσε στην αναμέτρηση και τους συναθλητές του Γιώργου Αμερικάνου, εκείνους με τους οποίους την 4η Απριλίου 1968, σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά και την ανέδειξαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε «Βασίλισσα» της Ευρώπης, ήτοι τους Γιώργο Τρόντζο, Χρήστο Ζούπα, Στέλιο Βασιλειάδη, Αίαντα Λαρεντζάκη, Λάκη Τσάβα, Πέτρο Πετράκη, Νίκο Νεσιάδη, Ανδρέα Δημητριάδη.

Προσκλήθηκε επίσης ο προπονητής της Κυπελλούχου Ευρώπης Νίκος Μήλας, αλλά και οι οικογένειες του αειμνήστου Αντώνη Χρηστέα και του γιατρού της ομάδας Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Για επιμέρους λεπτομέρειες της εκδήλωσης για την απόσυρση της φανέλας του Αμερικάνου στην οροφή του Κλειστού, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός της εβδομάδας.

Είναι αυτονόητο, ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα αποδώσει τις δέουσες τιμές από πλευράς του προς τον Αθάνατο αρχηγό της «Βασίλισσας», δίνοντας το «παρών» στο γήπεδο. Η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη.

Έχουμε όλοι μας το ιστορικό καθήκον να είμαστε ΕΚΕΙ. Για χάρη του «Επουράνιου» αρχηγού της «Βασίλισσας».
Υ.Γ. Μπράβο στην ΚΑΕ για την ενέργεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: